september 2011

Baroniet i Rosendal ~ Grønt og magisk

Jeg har så mange vakre og gode minner fra denne sommeren. Et av disse minnene var besøket vårt til Baroniet i Rosendal, et nydelig sted som ligger i en grønn dal ved fjorden, isbreen og høye majestetiske fjell på vestlandet. Det føltes helt magisk ut å være der, og jeg kunne gjerne tenke meg å bo på et lignende sted. Baroniet er et lite slott fra 1600-tallet omgitt av flere hundre år gamle romantiske hager og landskapspark. Det var dermed mange store fine gamle trær å hilse på. Samt urtehager, rosehager, fontener, dammer og gamle allèer. Noe for enhver smak ;)  Når vi kom dit regnet det helt utrolig mye, så vi fikk hele området for oss selv. Regnværsbilder har vel sin sjarm de også... Og helt mot slutten var vi til og med så heldige å få et lite solglimt!


Fin treallè
Lite hus i skogen
*utnytte de mulighetene støvler og paraply gir*


Litt av rosehagen og det høye fjellet i det fjerne


Bilder fra urtehagen


Fant de største markjordbærene jeg noengang har sett :)
Slottsinngangen


Inn i skogen


Åhh, disse stedene minte meg slik om Skottland :)


Dammen og det fine lille steintårnet :)


Tidlig høststemning


Ser dere ansiktet til treet? :) 
Når solen endelig tittet frem, nydelig! <3


Vet jeg har blogget utrolig lite i det siste, men jeg har hatt så mye å gjøre og så mye å tenke på. Spennende ting er i ferd med å skje! Og mange flere fine blogginnlegg kommer til å postes ved små ledige øyeblikk.
Håper sommeren deres har vært fin, og at dere nyter høsten!

Kunne du tenkt deg en tur til Rosendal? Vet du om noen andre fine lignende steder?

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits