mai 2010

Våren og alt som skjer! (blogginnlegg for mars/april)

Som jeg kommenterte i forrige blogginnlegg har jeg hatt et ganske hektisk liv i det siste, og mye har gått i ett. Jeg har utallige ting å skrive om, men tar meg ikke tid. ;) Så mange nye dører har åpnet seg og så mye ubeskrivelig og forunderlig har skjedd. Det er helt utrolig hvordan ting bare faller på plass etterhvert og så mye av det jeg visualiserer blir til virkelighet. Det er så mange prosesser av forandring og helbredelse som skjer både i meg selv og i den ytre verden. 

Det er ikke ofte jeg meddeler tanker og hendelser her over nett, men ettersom jeg ser dette som den eneste muligheten for å holde andre litt oppdatert over livet mitt kommer jeg til å dele litt. Jeg har kommet til et nytt stadie i livet der det er på tide å realisere drømmene mine i enda større grad enn tidligere, på en mer praktisk og utadgående måte.

Jeg og Ruben har jobbet med et bestemt økoprosjekt i over 4 år, og har arbeidet med å tilegne oss kunnskap og erfaring, ordne det økonomiske og danne nettverk siden det. Det har vært en tøff og utfordrende tid og det kommer vi til å fortsette å leve med, men så lenge vi kan følge drømmene våre vil det likevel være gledelig og spennende. Dette er jo noe vi tror på av hele vårt hjerte og en del av hva vi er her for å gjøre.

Vi har nå tatt skrittet og virkelig tatt spranget ut i Livets elv, så det er ikke rart at mye skjer. Vi åpner opp for alle muligheter, møter og sjanser som dukker opp underveis. Dette er en helt annen måte å leve på, en måte som baserer seg på tillitt til Universet og Livet, på at alt skjer for en grunn og at alt vil dukke opp til riktig tid.

Rent praktisk sett har vi sluttet i alle jobber og sagt opp og flyttet ut av den midlertidige leiligheten. Planen er å etablere en hovedbase på en øy utenfor Molde, hvor vi kommer til å bo i en hytte og jobbe med prosjektet vårt... vi har til og med startet noen små permakulturprosjekter der ute. Mye av tiden vil imidlertid brukes på å reise rundt og lete etter et aktuelt landområde for våre økodrømmer, vårt fremtidige hjem. Vi kommer også til å reise rundt og presentere prosjektet vårt, og besøke andre spennende (øko)prosjekter og mennesker.

Noe annet veldig positivt som skjedde i vinter var at vi fikk pengestøtte fra eu-kommisjonen for å jobbe med økoprosjektet vårt, inkludert bærekraftig utvikling, permakultur, naturlig bygging og alternativ teknologi. Så i løpet av året kommer vi til å samarbeide en del med resten av gruppen for å få til alt dette. Jeg og Ruben har hatt et del- prosjekt det siste halvåret med å pusse og fikse opp en gammel boble, og gjøre den så miljøvennlig som mulig (eget blogg-innlegg kommer). Etter mye hard jobbing er vi snart ferdig, i det minste med del 1. I løpet av den siste uken har vi fått ordnet med førerkort, gjort ferdig bobla inkludert eu-kontroll, pakket ned alt vi eier og sendt det avgårde for oppbevaring... så det siste vi gjorde var å flytte, med en første ordentlig kjøretur med den nye bobla; mens jeg hoppet av flyttelasset på veien for å reise på økolandsbymøter i Slovakia!


Legger ut noen bilder som ble tatt helt i begynnelsen av våren, siden de er de eneste jeg har for hånden:


Årets første hestehov :)


Jeg elsker disse. Helt magiske <3 Hagen var fylt med snøklokker, liljer, og krokuser av alle slag.


Meg som hviler litt midt i alt arbeidet. Livet mitt ser kanskje avslappet ut på bildene, men det stemmer egentlig ikke! ;)


Pusen min, utslått på verandaen :)


Iiihh :D


Vi var en dag ute på eventyr, og fant blant annet disse majestetiske sverdene ;)


De første hvitveisene :) I april en gang... Nå er det fullt av dem!

Naviana

Naviana

25, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits