mars 2017

Vinteren ~ Endelig blogger jeg igjen!


(English translation further down)
Plutselig har det gått omtrent et halvt år siden jeg pupliserte noe her på bloggen. Selv om det tidligere ofte har gått tid mellom blogginnleggene, har det aldri gått så lenge. Det utrolige er at omtrent like mange mennesker fortsetter å titte innom bloggen hver dag, og jeg må bare beklage at jeg ikke har gitt beskjed om, eller når, jeg tenkte å vende tilbake. Jeg kunne selvsagt latt denne bloggen gradvis dø ut, men jeg tror ikke jeg vil la det skje med det første.

For dem av dere som er interessert, er jeg ellers å finne på først og fremst på instagram, men også på tumblr og pinterest. Der har jeg utrolig mange flere følgere enn her, noe som gjør det litt mer morsomt å poste ting, for sosiale medier er en interaksjon mellom meg og omverdenen, ikke en enveiskommunikasjon. Å poste et blogginnlegg krever mye tid og energi, derfor setter jeg faktisk aller mest pris på å høre fra dere her på denne plattformen. Så vær så snill å ikke vær sjenerte ;) Tusen takk til dere som har kommentert eller sendt meg epost om at dere håpte jeg kom til å gjenoppta bloggen! 

Jeg har blitt veldig glad i blogging, selv om svært mange har droppet det til fordel for instagram de siste årene. Jeg føler imidlertid at ingenting kan erstatte en ordentlig bra blogg, et sted der man både kan dele lange gode tekster og historier, fine bilder og til og med filmer. Jeg er ikke så glad i å bruke mobiltelefon, spesielt ikke å skrive på en. 


Følg meg instagram ved å klikke på dette bildet, dette var mine mest likte bilder i 2016.

Så livet har for det meste føltes for travelt og krevende til at jeg har fått skrevet på bloggen det siste halvåret, hele høsten og frem til nyttår er som oftest den mest hektiske tiden på året for meg, og når januar kom var jeg rett og slett utslitt, de følgende månedene har jeg vært mye syk, og hadde noen ulykker som rippet opp i gamle skader, så har egentlig ikke hatt det så bra for å være ærlig. Jeg er på noen måter litt bedre nå, håper jeg i alle fall. Så forhåpentligvis får jeg postet oftere fremover.

Over til noe koseligere: Litt musikk! Har hørt mye på Amethystium de siste dagene, de kommer fra Trondheim og jeg har hørt på dem siden 2003, vakker og magisk musikk :) 


Vi har fremdeles ganske mye snø her, og personlig er jeg ikke klar for vår helt enda. Siden jeg har vært ganske dårlig, har jeg heller ikke fått hatt det så gøy med snøen som jeg pleier, men jeg tror nok ikke alt håp er ute enda. Skiene er satt frem og venter på helgen, og det er meldt masse snø i morgen! 

Tenkte jeg kunne dele noen bilder jeg har tatt i hagen og nærområdet, tatt ved flere forskjellige anledninger i løpet av vintermånedene. Synes hvitkledde landskap er så vakkert:


Utsikten fra stua, og kontoret vårt <3
Hagen vår er omkranset av trær og skog


Stuevinduet... alle vinduene mine handler om hvor mange hengende lykter jeg får plass til, hehe.


Noen dager er det sol også
Hageboden


Synes denne bjørka er så fin. Den er egentlig veldig stor, den ser bare ganske liten ut her.


Seljetreet


Viktig å ha en festlig hage også på vinteren. Hadde også lys på noen trær i juletiden, det er så koselig!
Har laget en del vedstabler de siste 2 årene. Denne ble akkurat fullført kvelden før snøen kom. Har ved å mange år fremover for å si det sånn ;) Gråter alltid inni meg av å kutte ned trær, men det er virkelig fullt av trær rundt oss, og vi driver kun med plukkhogst.  
Fikk meg en lilla parykk... alltid ønsket meg lilla hår, men aldri farget håret mitt før, så nå fikk jeg prøvd det ut. Tror jeg ville trivdes veldig godt med lilla hår for en periode <3 Men det måtte vært midlertidig, og jeg vil ikke bleke håret mitt, så vet ikke hvor enkelt det ville vært.


En skogstur  
Har visst ikke så mange innebilder fra vinteren, men her er noen av meg og kattene :-3 Jeg trives skummelt godt med dyreører. Håper noen av dere fremdeles titter innom... vit i så fall at jeg setter utrolig stor pris på dere. Personlig synes jeg at jeg har de beste følgerne man kan tenke seg! :) 

Har dere hatt en fin vinter?  

English translation: Suddenly half a year has gone by without me posting any blogposts. It's never been that long between my entries, and I'm a bit sorry I did not tell you. Seems like a large amount of people still have been checking my blog every single day, so I'm glad you have not totally given up on me ;) I could obviously have made this blog gradually die out, but I do not think I'll let that happen any time soon.

For those of you who are interested, you can find me primarily on instagram, but also on tumblr og pinterest. On these places I have a huge amount of followers compared to here, which makes it a little more fun to post things there, as social media is an interaction between me and the outside world, not a one-way communication. Writing a blog requires a lot of time and energy, and that's why I deeply appreciate hearing from you here on this platform. So please do not be shy ;) Thanks to those who have commented or sent me an email that you hoped I was going to resume the blog!

I've become very fond of blogging, although many have dropped it in favor of instagram these last years. However, I feel that nothing can replace a real good blog, a place where you can both share long good texts and stories, nice pictures and even films. I'm not so fond of using my phone, especially not to write on.

So life has mostly felt too busy and demanding, making it hard to post here the last six months,autumn and until the New Year is usually the busiest time of year for me, and when January came I was simply exhausted. And the following months, I have been sick and had some accidents that ripped up old injuries, so have felt kind of terrible to be honest. I am in some ways a little better now, at least I hope so. If things go well, I will post more often. 

Over to something cozier. We still have quite a lot of snow here, and personally I'm not ready for spring yet. Since I have been pretty ill, I have not had as much fun with the snow as usual, but not all hope is lost yet. The skis are ready and are waiting for the weekend and I'm awaiting lots of snow tomorrow morning!

I thought I could share some photos I've taken in the garden and surrounding area, taken on several different occasions during the winter months. White-clad landscapes are so beautiful!

Also I just wanted to say that I have the best followers ever! Did you have a nice winter?
#hage #hagen #lillahår #vinter #snø #natur #instagram #tur #alternativstil

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits