februar 2016

Kveldsstemning blant lupinene

Heihei! Her kommer et lite forsøk fra min side på å bryte isen. Jeg tror nemlig ikke jeg har postet noe på denne bloggen på 1 og en halv måned, og det er selvsagt alt for lenge siden! I stedet for å bruke flere timer på et omstendig blogginnlegg til dere, gjør jeg det litt lettvint for meg selv og håper at jeg med dette kommer i gang med skriving igjen nå etterhvert. Her er noen flere bilder fra i sommer som jeg ikke har sett på før nå nylig, noen husker kanskje min tidligere post fra da jeg hoppet rundt blant lupinene? De er så vakre, så mye grønt, blått, lilla, rosa og hvitt på ett sted <3 Disse bildene ble tatt i skumringen, så det var en del mørkere enn hva det ser ut til på bildene. 

English translation: It's been quite some time since I posted a new entry here, therefore I'm doing it easy for myself by posting some pics from an evening walk amongst the lupines last summer. Some of you might remember this earlier blog entry about lupines, because I simply love frolicking around in all that blue, purple, white and pink lovelyness! And I also love the twilight, dusk and dawn during the days. It was a bit darker outside than it looks like in the pictures. 
Genser, kjole og skjørt er fra fretex

Håper dere alle har en magisk vintertid! 
#fotoshoot #eventyr #kjole #lupiner #blomster #sommer #blått #antrekk 

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits