Inspirasjon

Inspirerende steder i Norge del 2: Hunde- Per i gammen

Favorittprogrammet mitt på tv er Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Selv om jeg ikke har tv og heller ikke pleier å se på nett- tv, har jeg likevel prøvd å få med meg akkurat dette i løpet av alle disse årene ;) Et av de tidlige programmene som gjorde inntrykk på meg, var dette:

Hunde-Per i gammen:
"For femten år sidan byrja Per Sørflaten eit nytt liv. Han ville ikkje vere slave av klokka og maskinen lenger. I staden søkte han fred og fridom i villmarka på Laksfjordvidda i Finnmark. Her lever han i eit hus som er noko midt mellom ein gamme og eit vikinghus, og sjølv om han har ei fortid som kraftverksmaskinist, har han ikkje innlagt elektrisitet, ikkje vatn heller."

Se hele programmet her: http://tv.nrk.no/serie/der-ingen-skulle-tru-at-nokon-kunne-bu/PRMR70000105/sesong-4/episode-1Selv om han har en fascinerende personlighet og sikkert er et flott menneske, så er jeg personlig mest interessert i arkitekturen og kommer her til å fokusere på tekst og bilder med dette i fokus. Huset er altså bygget for å være en kombinasjon av gamme og vikinghus. Han forteller at det er lunt og godt der inne, og at han kun trenger å fyre sparsomt. Husk at dette er omtrent så langt nord i Norge man kan komme! Huset består av et rammeverk, som er dekket av en slags takpapp/membran, og så dekket med 60 cm torv. Det er totalt mellom 70 og 80 kvadratmeter stort, men veggene skråner øverst for å holde på torven. I tillegg til huset har han en lavvo og en sauna. Og et hellig tre ;) Han leser også helt enormt mange bøker! Og prøver å leve ganske selvforsynt.

Gammer forbindes i dag først og fremst med samer, men denne typen bolig har vært benyttet over hele landet, helt siden de første menneskene kom hit og frem til historisk tid. I tidligere tider, og faktisk helt fem til siste krig, bodde deler av folket i Finnmark i gammer. Dette var gjerne litt større gammer, ofte med eget rom til husdyrene.

Det er jo en mengde gammer i Norge, men ikke alle er like komfortable å oppholde seg i over lengre tid. Jeg liker å se eksempler på litt moderniserte gammer, så vet du om noen er det bare å rope ut! ;) Selv kunne jeg godt tenke meg å bo i noe lignende, i alle fall i noen år. For eksempel som et midlertidig husvære som man kan bo i mens man bygger sitt eget halmhus, og senere kan bruke som gjestehytte.

Med tanke på anledningen har jeg tatt meg bryet med å se programmet igjen og ta noen skjermbilder, som du kan se nedenfor.

Trykk her om du er interessert i å lese tidligere innlegg om Inspirerende og eventyriske steder i Norge.

Her er noen linker om hvordan å bygge sin egen gamme: Her, her og her


English translation:  Here in Norway we have a tv program named Der ingen skulle tru at nokon kunne bu, which means Where nobody would believe that anyone could live... hehe! Doesn't that sound wonderful? It's the only thing on tv I've cared to watch during the last 12 years. It's so amusing with norwegians living in weird ways, and the population think so too... so this series is one of the most seen on television ever ^^

This is a blog entry about living in norse earth shelters. It's an old tradition here in Norway ever since people first started settling here, even though it is often assosiated with the saami people nowadays. This earthen home is located in the most norhern area of Norway. A man, Per Sørflaten lives here with his dog and have done so for some decades. He built it as a combination of viking and saami houses. He lives without electrisity and most modern convenienses. He also reads tons of books, and aims for self sufficiency. In a link above you might be able to see a documentary about this man and his home, but I suppose it's only available for norwegians. Anyways I took the time to take some screenshots for those of you not able to watch it :)Torvhytte med vakker geitrams
I vakre og ville omgivelser
Under byggeprosessen


Torven er i ferd med å påføres


Rustikt interiørMye rein og andre dyr i området rundtKunne du tenke deg å bo i en gamme? Vet du om noen fine gammer?#gamme #torvhytte #deringenskulletru #tv #overlevelse #hytte #hus #arkitektur #interiør #inspirasjon #eventyr #hobbit #hobbithus #historisk #viking #same #samisk

Inspirerende og eventyriske steder i Norge, del 1

I går kveld følte jeg meg litt nedtynget og irritert, og endte med å prøve å muntre meg selv litt opp. Når man har valgt å gå en annerledes sti betyr inspirasjon og likesinnede enormt mye, så jeg satte i gang med litt research. Jeg synes nemlig alltid det er interessant med folk som lever litt annerledes og utenfor A4 her i Norge, og etter kort tid hadde jeg ved hjelp av google sporet opp en liten håndfull. Det er mange eksempler jeg kunne delt med dere, så det blir nok mer etterhvert. Først og fremst tiltrekkes jeg av eksempler som skaper noe med hendene sine, spesielt bygninger, hager og landskap... gjerne kombinert med brukskunst og en mer miljøvennlig livsstil. Jeg deler dette fordi jeg håper det kan gi flere mot til å gå sine egne veier, å se muligheter heller enn begrensninger :)

Jeg prøver å alltid bruke mine egne bilder og tekster her på bloggen, men dette blir et unntak. Kommer vel å merke til å prøve å besøke stedene selv om anledningen byr seg, mange steder i Norge har jeg jo allerede blogget om. De stedene jeg deler nå er ofte ukjente og har fått for lite publisitet i mine øyne :)


English translation:
In this blog entry I start a new series where I present some more unusual or beautiful places and ways of living here in Norway. It has always interested me and I know about a lot of them! I even visited many of them myself, so if you've been following me for a while you might have seen some fascinating things already ;) Sometimes when I'm feeling down and alone I spend some half an hour in google finding like minded people and unusual places and it always helps a lot. Keep inspired, it's so important!

EventyrslottetMidt i det rolige boligstrøket i Sandefjord dukker det plutselig opp noe som minner mistenkelig om et eventyrslott. Det er ikke lett å se for seg at det spesielle steinhuset en gang var et helt alminnelig og ganske kjedelig rødmalt trehus. For det opprinnelige huset er det ikke mange spor igjen av i dag. Vi flyttet inn i 1996, forteller Monica og Peter Seeger, som begge opprinnelig kommer fra Berlin. Huset var ganske gammelt og slitt, så det måtte restaureres. Og vi hadde lyst på noe som var litt annerledes. Peter Seeger er opprinnelig murer og flislegger, og man trenger bare å kaste et blikk på huset for å skjønne at han er glad i stein. Peter har aldri angret på at han flyttet til Norge. Jeg er glad i naturen her, forteller han. - Og friheten man har til å gjøre ting slik man vil, alt var langt mer regulert i Berlin.

Og selv om mange syns det er spesielt, så er det jo ikke det for oss. Men vi er uansett ikke så redde for å skille oss ut, vi gjør heller det vi har lyst til.

På tomta har de skapt et spennende utemiljø. Sildrende bekker og små dammer, steinfigurer og steinskulpturer, blomsterpotter av småstein, steinpostkasse, en helt spesiell utepeis og en høy søyleportal. Man må gå mange runder for å få med seg alle detaljene. Vi er mye ute i hagen, sier Peter. - Men det er selvfølgelig enda vakrere litt senere på sommeren, når alle blomstene blomstrer.

Peter Seeger forteller at han har fått mange oppdrag fordi folk har sett tingene han har laget og ønsket seg noe lignende. - Jeg har faktisk aldri avertert etter jobb, sier han. - Det mest er skjedd via jungeltelegrafen. Han er en allsidig og dyktig kunstner, sier Monica og smiler til ektemannen. Han maler bilder, jobber med stein, lager spesielle og vakre glassvinduer, skjærer i tre, spiller gitar.

Også på innsiden er huset helt spesielt. Spennende trappeløsninger, takmalerier og takbjelker, dørspeil, Tiffany glassvinduer, malerier og kunst.  - Vi tenker gjerne gjenbruk, det blir både fint, og selvfølgelig også mye rimeligere.

Link til artikkelen i ØstlandspostenHagen
Steinpostkasse


Koselig

Eventyrgarden Huso

Eventyrgarden Huso ligger i Hemsedal med praktfull utsikt over dalen og mot fjellet. Her finnes også bygninger som Høvdinghallen, Trolldomen og Vikinghuset, to kanopadlevann og et lite lekeområde for barn med stor gapahuk og utegrill. Link til nettsiden deres.


Høvdinghallen, som er en kopi av et stort høvdinghus. Majestetisk og mystisk ligger hallen der og ruver,
sannsynligvissom den så ut for over tusen år siden.

 


Noen har laget en del koselige steinhus og stor fin hage et stykke utenfor Bergen:


Bildene er fra www.blomsterogbier.blogspot.no


Bygde sin egen stavkirke på en liten øy i skogen

"Det starta med ein tanke om å «lage noko fint borti skogjen». Tre år seinare står ei lita stavkyrkje ferdig, ho er bygd på ei lita øy i elva som renn gjennom Ortnevik i Sognefjorden. Anders Brekke har aldri teke noko snikkarutdanning. Men det kjæraste leiketyet han hadde som liten var hammar og spikar. - Vi som bur her i utmarka må finne på noko for at livet skal bli kjekt og interessant. For meg er ikkje dette arbeid, det er berre kjekt."

Link til artikkel
Under stjernene, med glassmalerier


Han har også bygd denne, koselig ikke sant?Jeg kunne selvsagt skrevet om utallige superinspirerende steder i utlandet, men da sier folk ofte at det ville vi aldri kunnet gjøre i Norge. Derfor tenker jeg å vise norske eksempler i første omgang, noen av mange :)


Vet du om noen fine og inspirerende steder i Norge?-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mammutsalg!

Forresten helt ut av det blå, mammutsalg starter neste mandag! Jeg har tidligere skrevet anbefalinger til mammutsalget, fordi jeg elsker bøker og synes det er fint når flere får råd til dem. Her er bøkene jeg skal sikre meg dette året:Link til boken og forhåndsbestilling på selve bildene!

-Plukk ville matvekster har jeg fra før av, og jeg liker den. Jeg slet med å få tak i den, men nå blir det jo kjempelett.
-Dyp Glede av Arne Næss rett og slett fordi han er et dyptøkologisk forbilde!
-Ringenes Herre har jeg så klart fra før av, men det er en gammel versjon fra 70-tallet, og jeg har ønsket meg denne praktutgaven illustrert av Alan Lee siden den kom ut :) Den har tynne fine sider nesten som en bibel, hehe.
-Modernismen/Jugendstil i Barcelona... fordi jeg er kjempefascinert av art nouveau og alltid har vært litt nerd i den retningen ;) Husker jeg lånte en gigantisk bok om det samme på biblioteket, og ble helt målløs over hvor ufattelig mye vakkert de lagde for 100 år siden.

Ellers interessante bøker (med nummer) er: Urter for helse og velvære 378, Norwegian Woods 386, Dekorasjonsmaling 418, Fristende lavkarbo (sukkerfrie og glutenfrie oppskrifter) 433, Raw Food Detox 485 (ser at det ikke bare er raw oppskrifter i denne), Brukt på nytt 405, Tippi i Afrika 691.

Link til mammutsalgkatalogen


Bøkene kan bestilles til butikk eller sendes fraktfritt til deg i posten! Hvis ikke kan du titte innom butikken og håpe du finner bøkene liggende der.
Skal du sikre deg noen bøker på mammutsalget?
#norge #inspirerende #steinhus #arkitektur #naturlig #slott #eventyrslott #eventyr #eventyrisk #turisme #stavkirke #tårn #reise #norway #mammutsalg #ringenesherre #bøker #artnouveau

Dyrene i hjertet mitt

Jeg hadde nylig en spørsmålsrunde, og da var det flere som lurte på hva slags dyr jeg liker best, og hvilke dyr jeg helst ville vært. Så jeg lager like gjerne et helt blogginnlegg ;) Det er jo såå mange fantastiske dyr her i verden, men jeg har visst valgt å fokusere på dyr som faktisk finnes her i nord da det er dem jeg føler mest tilknytning til! Har noen fine bilder å dele med dere, men jeg må gjøre oppmerksom på at få av dem er mine. 

Jeg har alltid vært utrolig fascinert av kattedyr... har drømt og drømt om å ha en katt hele livet mitt, gjerne en skogskatt eller maine coon. Så en hvit pusegutt av tyrkisk angora-blod har vært vår i over 3 år (skal lage et eget innlegg om ham en gang) :) Katter er så vakre, grasiøse, mystiske, balanserte... de har så mange egenskaper som jeg virkelig beundrer og verdsetter. Det gjelder også de store kraftfulle kattedyrene som gaupe, løve, tiger, jaguar... men gauper, de er helt magiske for meg. Jeg ser på meg selv som et kattemenneske.


Pusen vår <3


Gauper 

Ellers så er jeg omtrent like fascinert av hjortedyr! Det er som om de virkelig gir gjenklang i hjertet mitt, jeg kan skue inn i de dype endeløst vakre øynene leeenge. De føles så skjøre, men likevel så sterke. Renheten deres, den dype skogsessensen... *drømme og beundre* Det gjelder både hjorter, rådyr, dådyr og elger :) Vokste opp med både rådyr og en sjelden gang elger vandrende rundt i hagen.

Hjorter... hvor magisk går det an å bli?


Elg

Jeg er veldig glad i fugler faktisk. Falker, hauker, ørner og ugler står helt klart øverst på listen. Vesenet deres gir så veldig gjenklang i meg... Deres skarpe blikk, villhet og frihet! Har vokst opp med uglens tuting utenfor vinduet mitt, og det er ofte ørner der jeg bor nå. For 6 år siden var jeg så heldig å få fly med både falker og ugler, en helt uforglemmelig og magisk opplevelse:

Meg og en Harries Hawk! 


Falk


Kongeørn


Meg og tårnugle :)


Ugle i farten

Av andre fugler liker jeg godt svaner så klart, rødstruper, kolibrier og påfugler er også veldig fine:

Svane


Rødstrupe


Ekorn og diverse gnagere er jeg også veldig glad i, de får meg alltid til å føle meg så mye bedre. Jeg vokste opp med mange ekorn i nærheten, og noen ganger satt jeg i skogen mens fullt av ekorn hoppet rundt meg, og jeg følte vi kunne kommunisere med hverandre <3
Passer det å nevne kaniner/harer og pinnsvin her også?

Meg og ekorn :)
Liten harepus ;)

Hvaler og delfiner... trenger jeg å si mer? Intelligens, visdom, lekenhet! Har vært betatt av dem hele livet mitt, og har utrolig stor respekt for dem:


Kan jeg nevne favorittinsektet mitt også? Det har faktisk i årevis vært møll, slike store nattlige sommerfuglvesner eller svermere som ser ut som et lite pelsdyr med store vakre vinger <3 Luna Moth!
Og så øyenstikkere da....

Luna Moth!

Av tamme dyr, og dyr jeg ønsker å ha i fremtiden, så drømmer jeg veldig om en hest... nemlig en Tinker-hest eller en annen stor kaldblods med hovskjegg. Ellers har jeg alltid elsket geiter, jeg var ofte sammen med geitene til bestemor som liten og hadde min egen geitebukk, Blåmann ;) Og så er det høylandskyr da, de er bare så utrolig fine og har et godt lynne. Har også lyst på gjess, kanskje høns. Og noen villsauer? Jeg er visst glad i dyr som ser litt barske, rufsete og fluffye ut, men som likevel er vakre, hehe.

Tinker/Gypsy horse


Høylandskyr, de er skotske, men de er blitt ganske vanlige i Norge igjen.
Noen sier at de opprinnelig var norske urkyr.


Liten geitebukk, han ligner litt på Blåmann :)

Og helt til slutt dette spørsmålet:
Hvis du hadde vært et dyr, hva hadde du vært, hvilket symboliserer deg best?
Det har jeg tenkt mye på, og det er vanskelig å velge bare ett dyr... føler meg som et så utrolig sammensatt vesen. Personlig føler jeg, som dere kanskje forstår etter å ha lest dette innlegget, at hjort, falker/ørner og kattedyr symboliserer meg best. Det er de dyrene jeg føler mest resonnanse med, og som oftest oppsøker meg i drømmer. Ellers er det nok en liten gnager i meg også *fnis*


Hva slags dyr liker du? Og hvilket dyr føler du bor i hjertet ditt, eller representerer din sjel?


Mine favorittkunstnere del 1: Josephine Wall

Jeg vil gjerne dedikere et blogginnlegg til min favorittkunstner gjennom alle år... Josephine Wall!
Og med det samme kan jeg jo legge inn en av de vakreste sangene til min favorittmusiker gjennom alle år, Loreena McKennitt... for de passer så bra sammen!

Jeg har utrolig mange favorittkunstnere, men likevel er det ingen som har rørt meg så dypt som Josephine Wall. Bildene hennes resonnerer med min livsessens på en helt spesiell måte... på mange måter føles det som om de reflekterer min bevissthet. Om jeg skulle forsøkt å meddele andre hvordan jeg oppfatter virkeligheten, ville det vært ganske likt som dette. Bildene forteller et budskap som er helt hinsides ordenes verden.

Jospehine Walls drømmende bilder viser vårt indre univers fullt av fantasi og ubegrenset potensiale.... de viser vår guddommelige skaperkraft i praksis, hvordan vi maler vår egen virkelighet og puster liv i vår skapelse. Bildene hjelper oss å huske hvem vi virkelig er! Hvordan vi er ett med alt liv og forbundet med hverandre, og at det ikke egentlig finnes noen adskillelse. Visuell kunst sin virkelige kraft ligger i muligheten til å formidle virkelighetsoppfattelser og perspektiver som andre vanligvis ikke kunne fått innblikk i... Det ytre speiler det indre, vi er en del av en magisk verden som myldrer av liv... til og med liv som få har øyne til å se. Nøkkelen er å kunne se skjønnheten i alt, å rense persepsjonen og la seg forundre av det som ligger hinsides maskene. 


Wood Nymph
Dette bildet har jeg alltid med meg i min nomadetilværelse, og brukte det ofte som avatar i begynnelsen av min tid på internett (ville fremstå som mer anonym på den tiden)... liker det veldig godt. Det avbilder også noen av mine absolutte favorittdyr; hjort/dådyr, hare/kanin og ekorn.. ^^ Og de fine meisene og sommerfuglene...


Tree of Peace
Dette bildet symboliserer så mye håp for fremtiden... Å gjenforenes med naturen og skape en fredfull og bærekraftig verden til beste for alle levende vesener! <3


Spirit of the Elements
Jeg har noen prints av Josephine Wall på veggen min hjemme, blant annet dette, avbildet med det finfine veggteppet/sengeteppet mitt i bakgrunnen :) Bildene hennes er så utrolig fine i stor versjon! Så mange små detaljer å oppleve. Og tenk, hun er 64 år gammel nå..


Lady Galadriel


Dryad and the Treespirit


Forest Friends


Child of the Universe
Barns renhet, godhet, styrke, visdom og ubegrensede kjærlighet...
som finnes i dypet av oss alle :) Våre røtter er i stjernenes uendelige dyp.


Sadness of Gaia 
Mange av bildene formidler et sterkt, kjærlighetsfullt miljøbudskap, det er en veldig klar Gaia-bevissthet, som jeg føler gjenspeiler mine direkte erfaringer. Skyer omslutter Jorden, men hun vet hun må være sterk og tålmodig og stå i vissheten om at menneskene en dag vil forstå. Hun er alltid der for å lytte, beskytte og bringe håp.


The Enchanted Flute
Vår indre fantasi har ubegrenset potensiale. Med våre håp og drømmer skaper vi hele universer...
Alt inne i oss bare venter på å bli brakt ut i live, klart til å manifesteres! 


The Spirit of Flight  - Frihet og selvstendighet!

Vakre bilder, ikke sant? :)

Mitt drømmehus del 2 - Inspirerende Interiør

Her er del 2 av det forrige innlegget mitt, denne gangen er det interiøret som står for tur. Jeg vil her gjerne vise hvor vakkert et øko-hjem kan være. Med pustende, naturlige, giftfrie, allergivennlige materialer som likevel gir god isolasjon... og som er fleksible å jobbe med etter egne drømmer og ønsker. Alle de levende og organiske formene man kan skape! Og når man bygger med cob og halmballer kan man støpe ting inn i veggene, slik som vinduer, og lage den formen man vil utav dem, om de ikke skal åpnes. Man kan også lage nisjer, og bygge benker, hyller og bord inn i veggen :)

Vi har ikke laget noen endelig plantegning av hvordan huset skal være, men jeg ser for meg et koselig, lunt, funksjonabelt og vakkert rede som har alt det vi trenger. Akkurat passe stort, men ikke større. Og jeg er ganske sikker på at det blir 2 etasjer, eller i alle fall et slags loft. Vi har nesten alt klart til å skape et hjem, utenom noen av møblene... jeg håper å kunne lage det meste selv, hvis ikke blir det evt redesign av brukte møbler. 


Omtrent alle disse bildene samlet jeg for lenge siden... det er mine personlige inspirasjonsbilder, noen av de bildene som kanskje best representer mine indre drømmer og visjoner gjennom hele livet... og jeg har drømt så mye om mitt eget sted! :) Kan nesten ikke vente mer.

Kreativt verksted og arbeidsplass :)


Kosekrok :) 


Innebygd sofa... Dersom man bygger en masseovn kan man få varme til å gå gjennom slike. Og i halmballhus får man så tykke vegger at man kan sitte i koselige vinduskarmer ;)


Deler av kjøkkenet til Meka. De 2 bildene ovenfor er fra det samme huset.


Huset til Simon Dale innvendig...
Resirkulert farget glass innstøpt i veggen :)
Et fint lite bad..
De to bildene ovenfor er av SunRay Kelley.
Triskele og keltiske mønstre og knotworks på veggene...
Og enda et tre :)


Spiralgulv av steiner og mosaikk... *sukke og drømme* 


Denne arkitekten har funnet ut at hele trær er mye sterkere til å bære husstrukturen enn oppkuttede planker. Noe jeg selv er overbevist om :)


De 3 rommene ovenfor er laget av Roger Dean, de er miljøvennlige og han er nå i ferd med å skape en hel bærekraftig landsby med slike hus :)


Jeg har en drøm om bladformede vinduer.... flyingconcrete.com


Laget av Gaudi, som døde i 1926... et stort forbilde.
Visste dere at gotiske katedraler egentlig er inspirert av trær? Det tror jeg i alle fall :)


Fordi det er blant trærne vi egentlig hører hjemme ;)


Bildene nedenfor gjenspeiler mye hvordan jeg hadde laget det på loftet mitt, i huset jeg vokste opp :) Jeg har ingen bilder derfra nå, men kanskje jeg finner dem igjen (flyttet derfra for 5 år siden). Jeg hadde ikke malt mye på veggene, selv om det alltid var mitt ønske... men jeg hadde mange vakre bilder av natur og eventyr. Det var trær og vekster og eføy overalt, lamper som lignet blomster, fontene, tekstiler, gammeldagse brune møbler, myke tepper på gulvene, skatter, feer, drager... hjorter og ekorn. Egentlig alt mulig rart som jeg elsker :) Og nesten alt var second-hand, eller ting som jeg hadde samlet eller fått i løpet av livet. Jeg har mye som venter på meg der... Så mye jeg vil ta vare på... men pga støvallergien min må jeg gjøre ting litt enklere og mer støvfritt nå og i fremtiden, og ikke minst barnevennlig ;) Men vakkert skal det bli.
Slike lignende lamper i hus og hage? Vi trenger en smed... Jeg har noen nydelige lamper som ligner dette fra før av...


Rund, hengende seng... ;) Og fluesopp-puffer. Jeg fikk nemlig en fluesopp-puff av Nilennalv en gang ^^


Jeg vet ikke helt om jeg kan lage en slik seng av norske vekster, men vi har alltid tenkt at sengen vår skal lages av trær, sannsynligvis hele døde trær som sengestolper, samt tekstiler og bladformasjoner.


Fin, drømmeaktig seng... 


Utendørs bad...

Jeg liker også gypsy-stil, sigøynervogner, og elementer av østlig kultur:


Fine farger... og tenk å ha et tak som er som stjernehimmelen!


Håper dere setter pris på å se noen av mine inspirasjonsbilder... jeg har slitt veldig lenge med å samle dem, fordi jeg måtte finne en måte å virkeliggjøre mine drømmer, jeg måtte finne en måtesamfunnet ville la meg realisere dette på  ;) (Og jeg har mange, mange flere!) Jeg vil så gjerne at verden skal åpne seg mer for alternative måter å lage husene sine, derfor deler jeg slikt som dette nå. Aldri vær redd for å drømme! <3

Inspirasjonstavle

Dette er en stooor korketavle der jeg har stiftet fast noen av mine mange inspirerende bilder. Den var stort sett ferdig i vår, men så pakket jeg den ned med flyttelasset. Nå har jeg endelig fått festet på de siste bildene :)

Ser ikke bort i fra at jeg kommer til å bytte ut noen bilder etterhvert, men akkurat nå er jeg ganske fornøyd. Den ser selvsagt mye bedre ut i virkeligheten, og er veldig fin å ha for å minne meg på målene og drømmene mine. 

Jeg anbefaler alle å gjøre noe lignende, ikke nødvendigvis på samme måte, men å omgi seg med inspirasjon og kraftfull symbolikk kan være et skritt på veien til å manifistere det livet dere ønsker. Sterke nok visjoner er allerede virkelige, å mestre denne kunsten av visualisering er å mestre selve Livet! 

Mye av det jeg har visualisert meg har på forbløffende vis skjedd, og det raskere enn jeg hadde våget å håpe på. Mer skjer for hver dag. Jeg er utrolig takknemlig for alt og alle som er i livet mitt :) Føler meg så spent på hva som vil skje videre.

Og litt nærmere:
img58517

Hvordan omgir du deg med inspirasjon?

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits