Blogg

Østlandsreise og kattunger

Det er perioder der jeg ikke er spesielt flink til å oppdatere denne bloggen, men akkurat på denne tiden av året mener jeg å huske at jeg klarer det forholdsvis ofte. Det er dessverre litt sjelden jeg ser gjennom de upubliserte innleggene mine, men det er noen få av dem, deriblant dette, fra den tiden for 3 år siden der jeg manglet fotokamera, men tok noen bilder med mobilen. Jeg er lite glad i kvaliteten slike bilder gir, men jeg føler likevel at motiver er viktigere enn kvalitet, noe alle kanskje ikke er enig i. Uansett hadde jeg bare noen dager før disse bildene ble tatt fått meg ny telefon, for første gang med kamera, og det måtte jo testes ut.

Jeg tenkte at enten får jeg bare pulisere dette innlegget, ellers så fikk jeg slette det. Enn så lenge velger jeg å poste det. Hvorfor ikke? ;)

Jeg kunne fortalt mange historien om denne turen. Det var så mye spennende, utfordrende og krevende som skjedde... men ikke nødvendigvis på en negativ måte. Først og fremst skulle vi ha stand på Den Store Alternativmessa i Oslo, der vi sto sammen flere andre stands som rettet seg mot økologi og bærekraft. Vi sto der for økosamfunnsprosjektet vårt Natursamfunn, og det hele var en vellykket helg. Vi hadde ikke akkurat tid til å se noe særlig på noe av det som ellers foregikk, eller være med på foredrag og lignende. Jeg har heller aldri vært på noe slikt tidligere, så jeg har ikke så mye erfaring. Men jeg møtte på en hel gjeng med blogglesere, hehe! :) 


Omtrent det eneste bildet fra den helgen, men slik så det vesle bordet vårt ut. Vi hadde en liten powerpointpresentasjon også, om dere har lyst til å se den så kan dere klikke her.   
Gikk en tur langs Akerselva


En imponerende graffitti på en vegg


Så snart vi kunne reiste vi fra Oslo, og før vi dro hjemover besøkte vi noen venner som bodde på dette småbruket:Der møtte vi også disse 2 utrolig søte kattungene


De var ordentlig sosiale


Vi ble fort venner, kan man si....


<3 <3 <3
Denne her var som en liten fluffy ball ;)
Dette er Alma og Tino, fra Tyskland... kjempekoselige folk ^^


Tino og kattungen var egentlig ganke like på håret, og hadde en bra kjemi ;)


Solnedgang


Soloppgang den morgenen vi reiste nordover igjen :) 

Intervju om mitt forhold til naturen


Jeg ble intervjuet av den norske forfatteren Bjørn Bull-Hansen. Han har skrevet 16 romaner, og er genuint interessert i vikingtid og overlevelse ute i naturen. Han skriver en egen blogg som sentrerer seg rundt disse temaene, og han har også en youtube-kanal der han lærer bort kunnskap om livet i skogen. Anbefaler på det sterkeste å sjekke det ut, han er en veldig flott fyr! 

Angående intervjuet, så finner dere linken her: http://bull-hansen.com/2016/03/02/viking-women-interview-with-janne-eikeblad/

Hele intervjuet er på engelsk. Jeg snakker om en del temaer jeg ikke har nevnt så mye om her på bloggen min tidligere, men jeg er glad for at Bjørn ga meg muligheten :) 
 
English translation: I just got interviewed by the Norwegian viking author and bushcrafter Bjørn Bull Hansen. Please have a look, I think it?s worth reading. Also his blog is awesome and inspiring, and he's a really great person! The interview is in english, so you have nothing to worry about! ;) I'm sure you could learn a few things about me that I too rarely speak about.

Here is the interview: 
http://bull-hansen.com/2016/03/02/viking-women-interview-with-janne-eikeblad/ 

Min første spørsmålsrunde!

Hei, kjære lesere! Nå har dere endelig mulighet til å få svar på alle de merksnodige tingene dere lurer på angående meg, livet mitt og annet rart ;) En sjelden anledning kan man si... Dette er noe jeg har tenkt på lenge, også i og med at jeg egentlig aldri har presentert meg selv her på bloggen min.
Jeg oppfordrer dere også til å fortelle om det er noe dere ønsker å lese mer om på bloggen.

Bare spør i vei, om eksistensialisme, gardinfarger eller favorittblomster ;) Så skal jeg gjøre mitt beste i å svare!  

Hadde som mål å holde en spørsmålsrunde før sommeren, så da er det vel på høy tid.
Ønsker dere alle en nydelig og magisk midtsommernatt!


Gammelt bilde fra 2003, bare fordi jeg ikke kan ha et bildeløst blogginnlegg, hehe.


Jeg kommer til å svare... når jeg finner tid til det ;)
(Og ikke vær redd for å spørre, jeg tør svare på det meste altså.)

Et lite prosjekt

Denne bloggen ble først og fremst opprettet for ren designøvelse. Om jeg kommer til å skrive noe særlig i den gjenstår å se, men for å være ærlig vil det nok bli heller sjeldent! ;)

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenkerhits