Små glimt fra mørketiden


Mens jeg skriver dette blogginnlegget kvitrer fuglene for fullt utenfor vinduet mitt, og hilser entusiastisk våren velkommen. Jeg elsker våren selv og har ofte tenkt på den som min favoritt-årstid... men det avhenger veldig av hvor jeg bor merker jeg, slik er det med alle årstider. I tillegg så føles våren veldig kort i forhold til vinteren, det er jo ikke uvanlig med snø helt fra oktober til mai (det er ikke sjelden det snør i mai heller), og deretter tar det minst to uker før bladene faktisk synlig springer ut fra trærne. Så den delen av våren jeg virkelig gleder meg stort over, er tiden etter 17 mai og til litt ut i juni (ja, jeg synes første del av juni føles som vår... hehe). Og så er det plutselig sommer. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg virkelig elsker sommeren, men dessverre er det av diverse årsaker som jeg ikke pleier å skrive om her på bloggen ofte en vanskelig tid å komme seg gjennom for meg. Så la oss heller si at jeg fungerer bedre på vinteren, og det er mange ting jeg liker ved den, og ting jeg liker å finne på som har med snø å gjøre, og dette året hadde vi heldigvis en masse snø. I år gledet jeg meg stort over vinteren, og så med gru på at den skulle bli over. For min del kunne den like gjerne vart i et halvt år til... hehe. Jeg er sikkert alene i Norge om å føle det slik, men det får så være.

Likevel kommer jeg til å glede meg minst like mye over våren, nå når den kommer for fullt. Om en måned vil det begynne å se litt grønt ut her. Enn så lenge er det bare et mangfold av knopper å se, samt at krokuser og primulaer pryder hagen min, og små hvitveiser og påskeliljer akkurat har begynt å springe frem. Jeg har også som vanlig forspiret mange frø inne som har vokst en god del den siste måneden. Og jeg er i full gang med mange prosjekter ute i hagen. Akkurat i dette øyeblikket forsvinner den siste snøen foran øynene mine. Det er en uke siden at jeg begynte å bli littegrann klar for vår. Forhåpentligvis blir jeg mer klar for hver dag som går ;)

Her er noen glimt fra mørketiden hjemme hos meg, jeg har stort sett fotopause om vinteren, så jeg har ikke stort mer enn dette å dele akkurat nå, foruten et liiite innlegg til kanskje:

Katten min Zelda i en vakker vinter-soloppgang


Utsikt fra verandaen vår
Morgentåke


Nysnø i hagen
Solformørkelsen


I året som har gått har jeg vunnet 2 giveaways fra noen utmerkede kunstnere. De eneste "konkurransene" jeg har deltatt i, og jeg vant altså begge :O Kanskje jeg faktisk begynner å bli en heldig person? :D


Måtte selvsagt ta bilder for å reklamere litt :) 


Kunsten er laget av Eeva Nikunen fra Finland


Hva jeg vant den andre gangen får jeg skrive om senere ^^


Zelda og Link koste seg sammen på sofaen mens snøen dalte ned
<3


Kjekke Link


Må le av dette bildet ^^


Vinterdekorasjon
Gode venner :)
Kattene liker å være med på alt som skjer. Som når min kjære komponerer musikk


High five ;)MjauwwwrrEr du klar for vår? Hadde du en fin vintertid?#vinter #katt #katter #snø #vår #været #kunst #giveaway #hage #hagen
 

10 kommentarer

Eileen

21.04.2016 kl.08:20

Gratulere med premien! Det var nydelige bilder av kunstneren!

Og dine bilder her var også nydelige!

Vinteren har vært herlig på sin måte, men det er enda bedre at snøen forsvinner.. Jeg lengter etter vår og sommer så man kan være ute uten å kle på seg 5 lag klær.. :)

Ønsker deg en fantastisk dag videre! :)

Naviana

24.04.2016 kl.13:54

Eileen:
Hihi takk :)
Det blir godt å slippe tunge vinterkåper og 5 lag klær, men for meg er vær med 3 lag klær det perfekte, hehe ^^

Pixiebelle

24.04.2016 kl.09:18

Her er våren sterkt på vei nå - sååå deilig at snøen er borte. Jeg har sådd masse innendørs i år så satser på både lavendel og gresskar! Jeg har hage i flere etasjer øverst står en benk der skal jeg lage mig et lite pagan hjørne i år med vimpler, lykter, vindchime og hva jeg ellers finner på. Jeg har en del røkelse som må brennes ute, så der blir det fint å sitte på kveldene med røkelsen ;)

Kjempefine kattebilder av dine nydelig katte, jeg selv fikk 2 voksne katter fra dyrebeskyttelsen for lidt over en måned siden. De hadde ikke vært ute på halvannen år - gjett hvem som koser seg i hagen nå!! ;)

Naviana

24.04.2016 kl.13:56

Pixiebelle:
Det høres supert ut :D Her har det ironisk nok snødd hver dag siden jeg publiserte dette blogginnlegget, hehehehe. Men i dag ser alt varmere og lysere ut.

Lykke til med de nye kattene, snart blir det herlige tider å være katt!

~Gaiadóttir~

25.04.2016 kl.17:18

Du har så utrolig mange fine bilder av de nydelige pusene deres! <3

Naviana

28.04.2016 kl.23:43

~Gaiadóttir~:
Aww, takk ^^ De har sine øyeblikk ;)

Heidruna

28.04.2016 kl.11:17

Wow, trodde ikke dere fikk så mye snø der borte :) (eller kanskje jeg innbiller meg at du bor lengre sør enn du faktisk gjør? :P ). Her nede i Østfold har det vært vår i lufta en god stund nå, men vi får fremdeles minusgrader iblant om nettene, så egentlig er det overaskende kaldt. I år er jeg faktisk litt lei av vinter, men er ikke helt klar for snegle- og flått-invasjon heller, så jeg tror jeg er enig med deg i at våren er en av de bedre årstidene hehe :)

Naviana

28.04.2016 kl.23:48

Heidruna:
Hmm, jeg vet ikke hva du mener med masse snø, men som oftest er det ikke kjempemye snø her. For to år siden hadde vi ikke snø i det hele tatt, utenom et par dager kanskje... mens i år var det så mye at vi lagde ganger og dype stier i snøen. Kanskje 1 meter på det meste. Supert synes jeg. Hvordan er det der du bor?

Like etter at jeg skrev blogginnlegget her, begynte det å snø i noen dager ;) Men nå er den borte igjen.

Jeg bor jo nesten like langt nord som Trondheim, men alle som bor ved sjø og fjord har jo et ganske mye varmere klima enn alle i innlandet. Men det er nok litt kaldere om man bor så langt inne i en fjord som meg.

f o r b i p o l e n e

08.05.2016 kl.16:13

Hvor i alle dager kom DU fra?? For en KNALLBRA BLOGG du lager altså! Jeg er meget imponert, og veldig inspirert. Kanskje vi møtes på Fretex. Jeg har også nevnt Fretex inne på min blogg. Klem til deg altså, hilsen Stjørdal

Naviana

10.05.2016 kl.13:45

f o r b i p o l e n e:
Takk :D Jeg er innom fretex av og til, så jo, det er jo ikke helt umulig at du møter på meg der ;)

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits