Interiør og mørke høstkvelder

Nå er det nok en gang lenge siden sist jeg postet her. Siden da har bladene på trærne blitt betraktelig færre, og løvet på bakken så mangfoldig at jeg kan vasse rundt i det. Jeg har imidlertid vært på hytta vår på fjellet det meste av tiden, uten strøm og internett, men har brukt tiden til å gjøre mye annet nyttig fra morgen til kveld. Når jeg endelig klarte å komme meg hjem, var trærne mer nakne og dagene mer mørke. Da er det fint å ha et koselig rede å trekke seg tilbake til på dunkle høstkvelder, med god mat, atmosfærisk musikk, katter og levende lys. Jeg foretrekker en litt mørk belysning generelt, ettersom jeg egentlig er ganske lys-sensitiv. 

Jeg har ikke hatt anledning til å feire Halloween eller gjøre andre festlige ting i høst, men: "With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?" ― Oscar Wilde


English translation: Most of the leaves have now fallen to the ground, and I've gathered them in piles to jump in. I've spent most of these days on our mountain cabin without electrisity, and been very productive up there from when I woke up and until I went to sleep. When I finally got back home, the days were darker and the trees naked. Then it's great to have a place to cozy up and keep warm, with good music, cats and candles.  "With freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy?" ― Oscar Wilde

Utsikt fra stua


Tree of Peace av Josephine Wall, et nydelig bilde. Kjøpte det ganske rimelig på ebay for en del år siden, men de har det der enda vil jeg tro.


Link liker gresskarene våre


Her er noen bilder fra et rom jeg ikke egentlig har vist bilder av før; kontoret vårt. Det er mye mer jeg kunne tatt bilde av der, egentlig....Vi studerer sopper. Rødnende fluesopp er en god matsopp, som ikke bør forveksles med rød fluesopp.


Elsker art nouveau- lamper. Denne er mye finere enn bildet gir inntrykk av, synes jeg. 


En annen koselig lampe


Huset er fyllt med bilder av Brian Froud


Tid for te


Fikk plutselig flere gresskar enn planlagt, da vennene våre på andre
siden av fjorden hadde dyrket noen ^^ Jeg dyrket også gresskar i år,
men sneglene er så ufattelig aggressive at det kunne jeg bare glemme..Viking-benken har jeg arvet av farmor og farfar. Har alltid likt den så godt <3


*posere*


Link <3


*gnafseslafse*


Et keramikkslott kombinert lykt <3


Her er litt tilfeldig mat jeg presterte å ta bilde av:

Lagde sushi med bokhvete og ramsløkpurè, suksess!


Kava kava, i gresskar-tekanne laget av jade :)


Eplepai laget med epler fra hagen, servert med banan-is (som smeltet) ^^Har dere hatt en fin høst så langt? Liker dere koselige høstkvelder med levende lys?
#høst #interiør #gresskar #katt #katter #mat #halloween #kos #antikk #alternativlivsstil #kunst 

12 kommentarer

Heidruna/Den Grønnkledde

06.11.2015 kl.22:17

Så koselig du har det! ^^ Her har høsten stort sett gått med til jobb og mastergradstress, men det har heldigvis blitt tid til litt tedrikking og gåturer i skogen også. Koseligste tiden på året! :)

Verona Tore'sdotter

07.11.2015 kl.14:39

du har så masse fiint ^^

Fru S.

07.11.2015 kl.15:43

Vakre koselege interiøret, med sofakroken som innbyr tedrikking og gode samtaler <3 Og fylles alltid av gode minner når eg ser "Tree of Peace, er framleis utruleg takknemleg at vi fekk eit tilsvarande eksemplar av dykk (heng på soverommet og blir beundra kvar dag) ^^

Haustkveldar med levande lys står høgt i kurs her hos oss også, sjølv om vi har måtte reorganisert litt etter at vi fekk pusen (stakelys på gulvet og store bustete haler passa dårleg saman :p)

Linnea Snow

07.11.2015 kl.23:41

Wow, du har ett av de nydeligste hjemmene jeg noen gang har sett! Elsker virkelig måten du plasserer ting på, om du skjønner hva jeg mener. Igjen, absolutt nydelig!!

Øyvind Holmstad

08.11.2015 kl.08:25

Å besøke dere ser ut til å være et godt alternativ til Praha, så mye vakkert. For ei nydelig utelampe i mange farger. Også har dere så mye vakker natur rundt omkring, i tillegg til at man kan lære masse om sopp.

Frau Diels

22.11.2015 kl.19:57

Your house seems absolutely beautiful and cozy. . . and everything is green in a wonderful harmony !🌿 so many details and leafy beautiful stuff everywhere... i would call it a dreamhouse !

Øyvind Holmstad

13.12.2015 kl.09:22

Lånte bildet av Link: http://permaliv.blogspot.no/2015/12/mjau-borte.html

Håper det går greit?

Naviana

20.12.2015 kl.12:35

Frau Diels:
Thank you so much! I like my home too ;)

Naviana

20.12.2015 kl.12:35

Øyvind Holmstad:
Hehe, takk :D

Naviana

20.12.2015 kl.12:36

Linnea Snow:
Tusen takk, så koselig å høre ^^ Dette er bare en liten del av huset, men mer kommer!

Naviana

20.12.2015 kl.12:37

Fru S.:
Jaaaa *drømme om å drikke te med* <3

Hehe, det vil jeg tro! Sikkert kjempekoselig uansett. Håper vi får besøkt dere igjen om ikke så alt for lenge også :)

Naviana

20.12.2015 kl.12:38

Heidruna/Den Grønnkledde:
Takk <3 Og ja, viktig å finne tid for tedrikking og skogsturer innimellom hverdagsmas og stress :)

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits