Interiør: Stua vår

Jeg tenkte å begynne litt med interiørblogging :) I grunnen burde jeg vel heller laget en film, men jeg har så lite erfaring med det... så det får bli en annen gang. Jeg samlet i stedet sammen en bildeserie til dere. Det er selvsagt veldig mye mer jeg kunne tatt bilder av, ser jeg nå, men man får i alle fall et lite innblikk i hvordan det er hjemme hos meg, så kanskje det kommer mer senere. Vi er en nokså liten stue, der halvparten av veggene er laftet tømmer, mens den aldri halvparten er grønn (den var rød når jeg flyttet inn -_-). Jeg har prøvd å runde av hjørnene litt, siden jeg drømmer om et mer organisk formet hus (halmhus), men enn så lenge bor jeg nå i dette skeive gamle tømmerhuset ;) Vi renoverer for tiden huset, men det meste av arbeidet har til nå blitt gjort på utsiden og i kjelleren. Det kan jeg vise resultatet av en annen gang.

Huset mitt kan forøvrig sees som et storstilt opprør over hva som er moderne for tiden :D Men det er nok ikke helt med vilje, eller bare for å være rebellsk. Der andre velger bare hvitt og minimalistisk stil, foretrekker jeg ting mer fargerikt, med en mengde av detaljer. Men også jeg har blitt litt lysere og enklere med årene, tro det eller ei. Fra å leve i en mørk mystisk skog full av skatter, er ting blitt mer romantisk, av mangel på et mer passende ord. Men jeg trives heldigvis med det også.

Har jo tidligere postet et par bilder fra stua, men her er en mer omstendig "omvisning". Som dere kanskje ser så eier jeg ikke tv, så på stua er det kun en mengde bøker og bilder å se på, samt en vedovn :) Et sted for avslapning og avkobling.


English translation: I'm going to start blogging about the interiors of my house. I've allready showed you a little bit of it, but there are so much more. Actually I wanted to make a little movie, but I'm a noob at filmmaking, so perhaps another time. Anyways, here's a glimpse of my little livingroom. I've painted half of it green, while the other half is naked lumber/logs. We're currenly renovating the house, so changes are occuring here and there.

I'm not into minimalism or painting everything white as most other people do here in Norway at the moment, I would rather use colors and decorate blank surfaces. I love details and personal looks :) I used to have a more dark and foresty style though, I suppose its lighter and with less trees, leaves and textiles hanging all around now. Trying to maintain a balance between the beautiful and practical ^^Sofakroken. Viktig å ikke ha en for komfortabel sofa ^^


Veggteppet mitt "Tree of Life" og pus


Nærbilder
Alvefiguren, skal forestille meg og min kjære på en sopp ;)
<3


Moder Jord
Veldig fin og symbolsk figur. Det lange håret på baksiden er fantastisk, det representerer alle mulige slags trær/blader, og alle slags dyr bor i det. På armene er det skoger, på føttene er det havdyr og amfibier. Magen er Jorden, og brystene er solen og månen... Jordas frukter, skyer og himmel.


En slags ent eller "greenman"


Noen få av bøkene våre... vikingbenken har jeg arvet fra farmor og farfar <3
Har satt opp den gamle fontenelampa :)
Hehe, Zelda som ville inn


Meg en sommerkveld


Kattungen


Zen- Link


Keramikk-slott-lykt <3


Elf on a shelf


Fikk besøk av min bror :)


Av og til tar jeg meg den frihet å spise middag på stua. Her er brokkolisuppe med sprøstekte kikerter.Kattenes favorittsted... de bruker nok sofaen mer enn meg ;)


*prrrr*


Revet ned blomstene fra vinduet som vanlig ;)


Har det koselig med Zelda og kattungen :)


Kveldsstemning
Og til slutt må jeg bare vise dere noe: Jeg fikk en ekte alvegave!

Fra noen fantastiske alvejenter i Nordnorge, de hadde laget så mye fint! De er så flinke at jeg har ikke ord ^^


Tusen takk! :) <3Har dere en stue dere trives i? :)
#interiør #stue #stua #oppussing #hus #hjem #katt #katter #eventyr #bohem

11 kommentarer

Wow, for en herlig stue!

Christina Elena

16.07.2015 kl.22:28

Jeg tror du har den fineste stua jeg har sett på lenge! Det ser virkelig ut som at man kan slappe av og ta livet med ro der :) Selv blir jeg nesten stresset av det moderne og minimalistiske, og alt det hvite. Jeg gleder meg til den dagen jeg selv kan ha ei koselig stue. Akkurat nå har jeg alt annet enn en koselig stue, haha. Har en hybel på 25kvm med en knøttliten kjøkkenkrok, sovealkove og et bad som er fem skritt unna sofaen.

Renates Reiser

19.07.2015 kl.11:52

Så koselig dere har det! :D Virker som stuen er en tro refleksjon av deres stil. Katten deres er jo også så søt! Jeg er også en fan av farger og å ha et personlig hjem. :)

Naviana

20.07.2015 kl.00:32

Maren Helgemo:
Takk, hyggelig at du likte den :)

Naviana

20.07.2015 kl.00:33

Christina Elena:
Aww, så utrolig koselig av deg ^^ Og fint at ikke alle har bukket under for minimalismepresset :)
Oi, ja, det var lite! Vet selv hvordan det er å ha veldig liten plass.. det kan jeg aldri gå tilbake til igjen tror jeg, men man kommer seg jo gjennom det.

Naviana

20.07.2015 kl.00:34

Renates Reiser:
Hihi! Ja, jeg er litt avhengig av at det indre reflekterer det ytre... klarer liksom ikke å la være ;) Hurra for personlige hjem ^^

Valkyrja.com

21.07.2015 kl.15:09

Dere har virkelig et stemningsfult og koselig hjem. Slikt er så viktig! Jeg finner også mye glede i å ha det fint rundt meg, og selv om jeg er glad i å reise er jeg også veldig hjemmekjær. :) Har vurdert å lage et liknende innlegg igjen selv, siden det har vært mange forbedringer her de siste årene, og jeg føler det er enda mer "meg". :) Må si at hjemme deres ser ut til å være veldig "deg" også. ^^

Fru S.

23.07.2015 kl.13:43

Så vakker, lun og koseleg.. blir alltid glad langt inn i sjelen av å sjå bilder frå den stua ^^ *gode minner*

Naviana

23.07.2015 kl.15:25

Valkyrja.com: Tusen takk, så hyggelig å høre! Det jeg har sett av hjemmet ditt så langt virker veldig koselig og personlig ja :D Gleder meg til å se mer.

Naviana

23.07.2015 kl.15:26

Fru S.: Aww ja, stua blir spesielt koselig med dere der ;) Hehe.

~Gaiadóttir~

23.07.2015 kl.15:53

Jaa! Så ja til interiørblogging :D Flere trenger å se stua deres, som er så fin <3

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits