Vakre høstfarger i hagen

Her kommer et lite blogginnlegg fra hvordan hagen min er på høsten. Nå er jo vinteren godt i gang, men det er ikke akkurat en drømmevinter med passelig kulde og puddersnø. Det regner mye og blåser mye, og det lille av snø som nylig kom dalende ned har snart forsvunnet igjen. Da er det fint å kunne se tilbake på fargerike solfylte høstdager, mens man venter på at vinteren skal komme ordentlig i gang. Det pleier som oftest å ta seg kraftig opp etter julaften. 

Jeg orker ikke en gang begynne å berette om hvorfor jeg skriver så sjeldent her på bloggen. Men tro meg når jeg sier jeg har mer enn nok å henge fingrene i! *puh* Men jeg har da et lite håp om å kunne feire jul i år også. 

Nå skal jeg straks avgårde for å se Star Wars- premieren! May the force be with you ^^


English translation: Winter is here, but it's not actually looking like a winter wonderland. Instead it's raining a lot, and the winds are harsh. On days like this its nice to look back at those colorful autumn days, while waiting for the snow. I've been so busy lately though, but tonight I'm attending the Star Wars premiere! ^^


Stien bort til bålplassen


Zelda poserer


Mange vakre høstfarger fra verandaen!
Uthuset


Fikk tak i noen flere antikke speil :)
Fantastisk lys! Utsikt fra verandaen på den andre siden av huset
Høstens siste poteter


Høstens siste gulrøtter


Zelda funderer over eksistensens mysterier. 


Masse plommer! 
Kurven fullHøstet dere noe fra hagen i år? 
Og liker dere Star Wars? 

 

 

#hage #katt #katter #plommer #høst #høstfarger #høsten 

6 kommentarer

Wendy

16.12.2015 kl.18:43

Heldig som har høstfarger hjemme akkurat nå.. hjemme hoss meg er det hvitt!, Men fine bilder <3

Øyvind Holmstad

17.12.2015 kl.04:23

Jeg husker ikke så mye av arkitekturen i Star Wars, men jeg ser ut til å like planeten Naboo:

http://hoff-andersen.blogspot.no/2013/11/fictional-friday-dussos-theed.html

Hvordan er arkitekturen i den siste Star Wars-filmen? Selv får jeg mark av at man innen science fiction-sjangeren stort sett ser ut til å tro at hele universet har samme smak som en liten gruppe sosialistiske arkitekter på 1920-tallet.

Herlige plommer! Selv fikk jeg nesten ikke spist plommer i år, da de er så fryktelig dyre.

Nydelige speil!

Enilorac Nesenra

17.12.2015 kl.22:53

Off..vet ikke hvor jeg skal begynne en gang når jeg kikker innom bloggen din og ser kattene,interiøret og hvor fint det er ute der !!! Elsker interiøret ditt ! Hvor har du fått tak i sånne speil !? *_* Kattene dine ser ut som noen eventyr vesner !! :D <3 <3 ALT var så fiiiint..*sukk* :)

Naviana

17.12.2015 kl.23:41

Wendy:
Vi har litt snø liggende her, men den er snart på vei vekk. Bildene er tatt tidligere :) Og tusen takk!

Naviana

17.12.2015 kl.23:50

Øyvind Holmstad:
Haha! Ja, savner faktisk mer variasjon på arkitekturen i Sci-fi selv. Det var ikke så veldig mye arkitektur å se i den nye Star Wars- filmen, det meste av handlingen foregår inne på romskip eller utendørs i ørken- eller skoglandskap. Den eneste arkitekturen jeg virkelig liker i Star Wars-filmene tror jeg er Ewok- landsbyen... hehehe!

Naviana

20.12.2015 kl.12:33

Enilorac Nesenra:
Tusen takk! Kattene mine er eventyrvesener ja ;) Jeg fikk tak i de speilene via finn.no. Jeg skulle egentlig kjøpe et gammelt skap, men da jeg kom for å hente det spurte jeg om de ville selge speilene også... hehe. Det er ikke de fineste speilene jeg har, og jeg har enda ikke klart å finne plass til det ene... men kanskje en gang i fremtiden?

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits