Noen pusebilder

Lenge siden jeg har dedikert et helt blogginnlegg til kattene mine, faktisk har det gått et helt år, så da er det vel på tide med en liten oppdatering. Jeg er så heldig å ha noen nokså fotogene katter, og å ta frem kameraet når jeg ser dem gjøre søte og morsomme ting er til tider uimotståelig for meg.

Zelda og Link er fremdeles gode venner. De klenger ikke like mye på hverandre som da de var kattunger, men fremdeles kan de sove inntil hverandre, og vaske hverandre. De er helt forskjellige med tanke på både utseende og personlighet, men begge er fantastiske på sitt vis. Jeg er mye ute når jeg er hjemme og holder på med skog og hage. Da vil kattene være med, og det gir en masse glede i hverdagen. De er også gjerne med og går lange turer! De bringer så mye glede, og er de beste pusene jeg kan tenke meg.

De siste gangene vi har vært bortreist en ukes tid, har de ventet på oss sammen det øyeblikket vi kom hjem, hvor koselig er ikke det? Mens vi snakker om reising, så har vi investert i 2 små overvåkingskameraer som skal følge med at kattene har det bra og at de har nok mat og vann. Kameraene kostet ca 300 kr stykket, og man kan streame her og nå via mobilen. Kameraene tar i tillegg opp dersom det er bevegelse, altså med en gang kattene dukker opp innen rekkevidde, eller en fugl eller bie (eller uvedkommende) svirrer forbi. Sånn sett kan vi slappe bedre av når vi er borte fra våre kjære puser. Jeg er veldig fornøyd!


Jeg poster ofte utebilder av kattene, da både de og jeg er mye ute. Men her er noen innebilder som jeg har samlet opp, også disse er mobilbilder:


English translation: Finally a new blogpost exclusively dedicated to my white furry family ^^ I'm just so lucky to have such awesome cats! Zelda and Link are doing great, they have some amusing individual personalities and their behaviour differ quite much. They love to take part in whatever we are doing, outside and inside, and they love to follow us around the garden and on forest walks :) Here's various phone pics of them inside our house:


Link... en ordentlig kosebamse


De liker å være med der det skjer


Hehe, gjør som Ruben


Klemt seg sammen i den trange kurven


Link vil alltid kose mens han ligger på ryggen


Katter + lys


Fant dem liggende slik
Zelda glamour shotLink ser så klok ut
Søt Link på den øverste badehylla


Det er på gulvet det skjer


Zelda puttet seg inni pleddet
"Slipp oss uuuuut!"


"Seriøst, nå!"#katt #katter #kjæledyr #tyrkisk angora #hvitkatt #sommerferie

6 kommentarer

~Gaiadóttir~

07.07.2015 kl.22:38

De to, altså!

Frida Christine

08.07.2015 kl.01:48

Så vakre de er!

Enilorac Nesenra

08.07.2015 kl.12:26

ÅÅå, så fine de er !! Hva slags rase er de ?? :3

Naviana

08.07.2015 kl.16:47

Enilorac Nesenra:
De er en blanding av tyrkisk angora og noe jeg ikke vet hva er ;) Tror det er litt skogskatt i dem også.

Enilorac Nesenra

10.07.2015 kl.11:05

De var ihvertfall helt nydelige !!! Ser ut som noen eventyrvesner jo ! <3 *misunnelig*

Naviana

10.07.2015 kl.13:46

Enilorac Nesenra:
Hihi, enig i det ^^

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits