Sommerhilsen med vintersjel

Tenkte bare jeg skulle stikke innom og meddele at jeg tar sommerferie nå! :) Har så mye å poste her inne, men har hatt masse annet å gjøre den siste tiden, så det får komme etterhvert. Siden jeg er helt på farten nå tenkte jeg bare å meddele noen bilder jeg fant upulisert i arkivet her fra tiiidlig i vår. Vi hadde nemlig noen ærender i hovedstaden, og benyttet sjansen til å møte fine økovenner. Ettersom jeg øste på med tekst i forrige innlegg, gjør jeg det kort denne gangen:

English translation:
Just stepping by to post the last pictures from the winter, when I travelled south again and visited the botanical gardens, eco friends and the ecovillage... Soon the green will grow on this blog :)


Første gang i botanisk hage i Oslo, med Kama og hennes kjære.


Stort flott eiketre.. symbolsk.


Vandret forbi en gravlund, og fant denne portalen der trærne hadde vokst sammen


En koselig liten bro
Vi var på vegetarrestauranten Vega... anbefales :)


Så dro vi til Hurdal Økolandsby:

Yurten til Audun... Han har bodd her i snart et år! Og det begynner å bli ordentlig koselig.


Verandaen/vinterhage


Den vesle kattungen hadde blitt stor!


Inne
Planter, ved soverommet


Han høster grønnkål hele vinteren :)


Utgangen


På sene kvelder, med mange interessante samtaler


Og Audun's fine bøker


Han har også bygget denne jordhytta... Blir fin når det blir grønt ute! Det bor noen her også.

 
Inne, og andre etasje


Han har også laget en elektrisk sykkel, som går på fri energi og brukte blybatterier


Vi fikk prøve, og det fungerte supert!Hjemveien. Synes det var en nydelig statue ^^ Dette var det siste jeg så av vinteren for i år... Og jeg savner den ikke!


Nå pakker vi lavvoen og flytter ut i skogen for en tid, og mye spennende vil skje... Kommer tilbake til sivilisasjonen om 2-3 uker! Men det kan plutselig dukke opp et blogginnlegg her lenge før det, om anledningen byr seg ;)


Har dere en fin sommer, og hva er deres planer?

12 kommentarer

~Marina Aurora~

21.07.2013 kl.18:16

Dere opplever så mye fint hele tiden dere, heldige! Det så kjempefint ut i økolandsbyen.

Og så koselig at dere skal ut i skogen en stund, må kose dere masse :)

Har ikke akkurat vært særlig til sommer, iallfall ikke de siste ukene, har vel vært det samme hos dere ? :p Regn, regn, regn, og vind, men akkurat nå ser det ut til at det begynner å klarne opp og i morgen skal det bli kjempefint. Har hatt en ganske kjedelig sommer egentlig, ikke så mye forskjell på hverdag og ferie, men har jo vært en helt spesiells stemning og har hatt mange fine små opplevelser. Har ikke råd til å reise noe særlig langt og dra på skikkelig ferietur, men i begynnelsen av August, som jeg sikkert nevnte da jeg møtte på dere skal vi kanskje dra en liten tur inn til Geiranger området, Valldal/Norddal og Tafjorden. Skal sikkert ligge i telt, blir ikke så dyrt heller da, håper værer er med oss. Annet enn det blir det mange fjellturer og andre turer og sikkert et par lokale teltturer om været blir bra :)

Den Grønnkledde

21.07.2013 kl.19:07

Fine bilder!

Må innrømme at selv gleder jeg meg allerede til høsten, men sommer betyr jo fri fra universitetet, og i år stort sett også fra jobb, og slikt er jo aldri dumt! ^^

Tror ikke det blir noe mer reising på meg i sommer, men har planer om en England-tur i september. :)

Ha det hyggelig i skogen!

°Vinterperle°

21.07.2013 kl.20:35

Den dagen var så koselig :)

Også så fint det var blitt hos Audun, med vinterhage og sykkel :D Og fine kattpusen - husker jo bildene av den da den var liten!

Takk for resturanttips, forresten :) Har ikke hørt om den før!

Vero

22.07.2013 kl.22:17

Så fint at dere fikk besøke den botaniske hagen i Oslo med store trær, men enda mer spennende synes jeg det er med yurt i Hurdal økolandsby! Virker så utrolig fint der og mye å lære.

I morgen reiser jeg først til Drammen med min kjære, skal møte prinsessa hans(datter) og ta henne med på tur til bestemora i Hardanger. Så jeg gleder meg til å komme til fjells og se på fossen og trollske steiner, kanskje hilse på samer og se noen rein!

Branna Laurelin

25.07.2013 kl.09:49

Åh, den botaniske hagen, der er det lenge siden jeg har vært :) Kanskje jeg skal ta en tur dit i sommer. Kos dere masse på ferie ute i skogen, det høres kjempedeilig ut.

Jeg har hatt en helt ok sommer så langt. Har jobbet mye, noe som har vært litt slitsomt, men nå skal jeg ha to uker ferie fra i neste uke, og da skal jeg bare slappe av og kose meg. Vi har jo en aldri så liten hetebølge her på østlandet nå som jeg ikke helt klarer å forene meg med, siden klimaanlegget på jobben ikke virker helt og det derfor er kvelende varmt der, pluss at trærne og bakken begynner å bli gule på grunn av lite vann :( Håper det kommer en skikkelig regnskur snart! Ellers så gleder jeg meg stort til september og Irland-tur!!! <3

Tigertina

02.08.2013 kl.00:56

Kos deg masse, nyt sommeren :D

Lill

20.08.2013 kl.20:06

Dette er en oase av en blogg- er blitt glad i den, og ønsker meg den på bloglovin så jeg kan abonnere. :) Inspirasjonen jeg finner her, er unik, og jeg er rett ut takknemlig for at du blogger. Beste ønsker til deg!

Naviana

20.08.2013 kl.21:37

Lill:
Det setter jeg stor pris på å høre kan du tro. Har ikke hatt så mye motivasjon til å blogge i det siste, men skal prøve å holde det gående. Bloggen ligger på bloglovin, link i sidemenyen her, eller søk etter Naviana! :)

Lill

25.08.2013 kl.23:19

Do only what you love- Jeg er bare glad for det jeg har fått. :) Åh, den ER på bloglovin? Herlig! :)

Naviana

25.08.2013 kl.23:58

Lill:
:)

Ja, alle blogger er vel egentlig på bloglovin, det er bare å søke dem opp! Men bloggen min er registrert der ja.

Marius

11.10.2013 kl.16:02

Hei! Veldig kul blogg! Hvor er den lille broen? har en fotoidè skjønner du :-)

Naviana

11.10.2013 kl.19:03

Marius:
Tusen takk :) Tror den er ganske nært Vår Frelsers Gravlund, og St Hanshaugen. Jeg er lite kjent i Oslo, så mer enn det kan jeg ikke si...

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits