Nytt liv ~ Nydelige kattunger!

Jeg begynner omsider å komme meg etter tapet av vår kjære pus, selv om jeg aldri kommer til å glemme ham. Takk for alle de varme ordene deres, har ikke fått svart på noen kommentarer enda, men det blir nok. Tenker at jeg gjerne kan poste noen bilder av de nydelige og bedårende barna hans enn så lenge, selv om jeg egentlig har en del annet å meddele også. Våren dirrer av energi rundt meg nå, og det hviler en stor forventning over alle naturens skapninger og alt livet som bare ikke klarer å vente med å springe ut, blomstre og utfolde seg! Så nå skjer det ;) Godt å endelig få gravd litt i jorda og begynt å plante, vanskelig å la være og i tillegg er det obligatorisk terapi for meg.

Det var med stor glede jeg fikk lov til å besøke alle de små hvite kattungene i forrige uke, det er jo som å se elementerer av pusen vår komme til live igjen i form av mange små viltre, lekne, pene og tidvis ganske trøtte små hvite kopier. Jeg har aldri selv hatt æren av å ha små kattebabyer i  hus, så å være blant dem har alltid vært en stor opplevelse for meg som jeg aldri blir lei av. Jeg er en slik typisk person som alltid har likt planter og dyr bedre enn folk, selv om jeg så klart får litt troen på menneskeheten igjen grunnet dere flotte lesere ;) Nå skal jeg begynne min karriere som gal gammel kattedame på nytt, med en eller to av disse små nuskene som blir store nok om et par uker. I mellomtiden drar jeg til Latvia en tur, så ha det bra så lenge!


English Translation:
I'm starting to recover after the tragical loss of my very dear cat. I will never forget him! Thank you so much for all your kind words. Yesterday I visited his kittens, which I found after searching the entire neighbourhood, and I feel so blessed by finding them, and getting to choose one to come live with me! Are they not the cutest and most adoreable kittens ever? <3 In some weeks I'm going to bring her home.

All venting blir bedre av pusebilder:Etter mye lek ble de fryktelig trøtte


*grrrgnafs*


o.o


Med episk look


ZzzzZzz


Pusemamma


Lurer på om hun er odd- eyed?


Snart klare for nye hjem.


Er dere kattemennesker?
Har dere opplevd å ha kattunger?

27 kommentarer

anonym

06.05.2013 kl.08:37

Næmmen, så søte små! Du er så heldig, familien min er allergisk. Ha det fint i Latvia!

Emilie-Therese ¢¾

06.05.2013 kl.11:02

Håper du får en fin dag og en fantastisk uke! : ) <3

Silje S.

06.05.2013 kl.12:06

Awww *smelte litt* For nokre vidunderlege søte små nurk <3

God tur til Latvia!

Heidi

06.05.2013 kl.14:29

Jeg er helt klart et kattemenneske! hihi. Disse små pusekattene er jo helt fantastisk nydlige <3 Ha det fint i Latvia!

Tinketei

06.05.2013 kl.16:25

Det var så utrolig trist å lese om tapet av den nydelige pusen deres... Godt å høre at det går bedre med deg nå!:) Lykke til med ny pus (herregud, så skjønne!!!) og god tur til Latvia, din heldiggris!:D

~Marina Aurora~

06.05.2013 kl.16:36

Awww, nyyydelige små nurk! Sånne små smelter hjertet mitt littegranne altså.. *beundre* ^^

Dere er virkelig heldige som får ha en i hus snart.

Jeg er jo selfeølgeig et helt utpreget kattemenneske, vi har alltid hatt katter, helt siden jeg var født, er oppvokst med dem, og har hatt mange, er så mye rart som har skjedde med dem, eller, de fleste har bare fosvunnet på mystisk vis og ikke kommet tilbake igjen, da.. Mens noen har blitt påkjørt og tatt av ørn og slikt, mens en vi hadde døde av alderdom, er jo vært litt trist, men som barn taklet jeg sorg og slikt ganske bra så jeg kom meg over slikt ganske så fort igjen og tenkte positive tanker ^^

Nå har vi jo 5 katter i hus, og du har sikkert sett noen bilder av han som er mest "min", nemlig Peder xD Haha, det var nok ikke meg som fant på navnet.

°Vinterperle°

06.05.2013 kl.17:27

Håhåhååw, gnarfs! Så fantastisk søte de er :)

Jeg har ikke hatt kattunger selv, men jeg var hos en kusine en gang de hadde fått kattunger. De var så små! Hadde ikke åpnet øynene engang! Også lukter de så rart...synes faktisk at noen hårsprayer lukter litt sånn kattunge :p (veldig merkelig)

Latvia er spennende! Bestevenninnen til søstra mi er derfra :) Håper turen og oppholdet blir fint! <3

Frøydis Sylvestris

06.05.2013 kl.18:26

Så fine de er! :) Jeg har vokst opp med å ha et kattungekull i huset ca årlig/annethvert år, og har opplevd mye trist og fint i forbindelse med det som jeg mener er veldig sunt og fint for barn å være med på. Det er utrolig interessant å følge et kull fra unnfangelse til omplassering! Alle de små og store milepælene, personlighetsforandringene, hvordan de vokser og fargene forandrer seg. :) Kjempegøy!

idamarie

06.05.2013 kl.20:29

Tar jeg helt feil om jeg syns det ligner en Norsk Skogkatt? Har i vertfall mange av trekkene :D

Pyrodam

07.05.2013 kl.11:07

Naw! Supersøte^^ Jeg har hatt gleden av å oppleve veldig mange kattungekull som liten. Ene året hadde to av hunkattene til familien min hadde vi en del voksne og så fikk de to hunkattene kattunger på likt, og det ble dermed 17 katter til sammen. Se for deg alle dem ville sove på dyna mi ;) levende katteteppe. koselig. Men vanskelig å få gitt bort så mange.. Det som var veldig fint å se på var hvordan de to kattemødrene byttet på å være mamma for hverandres unger hvis den ene var lenge ute og de begynte å pipe så løp hun bort å gav morsmelk til den andres kattunger litt og trøstet dem. En blir ALDRI lei av å se på kattunger løpe rundt å herje, kose, sove eller hva enn dem gjør. Vokser så alt for fort :) men de er vakre som voksne også ^^

Ainjali

08.05.2013 kl.22:56

Åååhh, så ufattelig nusselige! Kattunger er jo bare bedårende :)

Branna Laurelin

09.05.2013 kl.14:00

Askjaaghaghgikasf! Ahhhh, jeg får helt vondt i hjertet og sjela når jeg ser de nusselige små nurkene! Jeg elsker katter, har alltid vært et kattemenneske. Å, jeg gleder meg sånn til jeg og Peter også kan få oss en liten pus :)

Tara Yàviel

09.05.2013 kl.19:22

Ååå så fine :) vi har hatt kattunger ved tre anledninger nå, men nå skal vi knyte tubene på alle kattene. Til tross for at kattunger er supersøte, hjertelige og skjønne skapninger kan de være en håndfull når de er flere enn to ;)

ChristinaElena

11.05.2013 kl.20:14

Herlighet! Jeg tror dette er de fineste kattungene jeg noen gang har sett. Selv har det vært katter i huset her hver eneste dag siden jeg var født. Til sammen har vi sikkert hatt bortimot 50 forskjellige katter her. For bortimot 1, kanskje 2, år siden, hadde vi i en periode 11 eller 12 kattepuser i huset. Vi var i en periode krisehjem for katter for dyrebeskyttelsen, før de fikk seg eget lokale i Tromsø :) Så her i huset har vi hatt katter i alle størrelser, farger, fasonger og alt man kan be om. Nå har vi fem fininger her, og fire har vi fått via dyrebeskyttelsen. To av dem fikk vi faktisk da de var under et døgn gamle, sammen med en bror. Dessverre klarte ikke den tredje seg, men det kan man da ikke forvente siden de var så små. Moren deres døde rett etter fødselen, så disse to ble som ordentlige barn! Husker enda da vi måtte mate dem med flaske! :) Så vi er virkelige kattegale mennesker! Hehe! :D

Lagnad

18.05.2013 kl.14:48

Kattunger er det nydeligste i hele verden. Elsker når de sovner på fanget, trøtte av lek. :)

Hadde selv katt, en nydelig og snill huskatt, som jeg måtte gi vekk, siden hele familien, meg selv inkludert er allergiske. Heldigvis fikk hun et nytt hjem hos en god venninne, så jeg får hilse på henne innimellom.

Var veldig trist at dere mistet deres kjære pus. Håper dere finner en kattunge som kan lette litt på sorgen og savnet, og gi dere mange gleder! :)

Valkyrja.com

27.05.2013 kl.01:08

Er der mulig å være så søt? Haha, skulle nesten ikke tro det gikk an... :-) :-)

Naviana

03.06.2013 kl.20:03

idamarie:
Neida, for å være ærlig så vet jeg ikke, det er bilder av mammaen dere i et innlegg lengre ned, hun ligner mye på maine coon/skogskatt, men hun er nok en blanding. Min hvite katt var halvt tyrkisk angora. Så det er litt som en skjønn blanding av favorittkatterasene mine ;)

Naviana

03.06.2013 kl.20:20

Lagnad:
Ikke sant de er? :) Åååh, jeg forguder dem nesten. Utrolig kjedelig med allergi da, har du sjekket ut mulighet for å anskaffe sibirkatt?
Jo, kattungene gjør sorgen lettere å bære, faktisk.

Naviana

03.06.2013 kl.20:23

ChristinaElena:
Hihih, samme her, definitivt de fineste jeg har sett! Og jeg er heeelt objektiv altså ;)

Wooow, du har hatt mange kattunger da! :O Dere gjør en flott innsats for katter da må jeg si ^^

Naviana

03.06.2013 kl.20:24

Branna:
Hihih, åhhh, du er nesten for søt da :) Gleder meg også til dere kan få dere en pus! <3

Naviana

03.06.2013 kl.20:24

Ainjali:
Jaaa, jeg dør litt av søthet altså :)

Naviana

04.06.2013 kl.02:22

Vero:
Wooow, det var mange kattunger ja! O.o Jeg hadde en gang 17 kaniner/kaninunger, det skjedde fort kan man si. Heldigvis fikk jeg gitt vekk alle... hehe. Vet du, de kattungene på bildene her er barn av to søstre, født med kort mellomrom, og de skiller ikke mellom hvem som er deres barn heller. Hihih, jeg blir ikke lei av de kattungene nei, heldigvis, selv om de er noen rakkerunger ;)

Naviana

04.06.2013 kl.02:23

Frøydis Sylvestris:
Oi, det må være spesielt å være med på ja :) Tror definitivt det hadde vært sundt for barn å være mer sammen med dyr, da hadde nok verden vært et bedre sted.

Naviana

04.06.2013 kl.02:26

°Vinterperle°:
Hihiiih, de gleder seg til å hilse på deg ;)

Mhm, Latvia skal det fortelles om etterhvert ^^

Naviana

04.06.2013 kl.02:27

Tinketei:
Tusen takk, gode deg! :) <3

Lagnad

05.06.2013 kl.20:34

Sibirkatt er en rase jeg ikke har hørt om, dette må sjekkes ut, takk for tipset! :)

Naviana

06.06.2013 kl.22:34

Lagnad:
Bare hyggelig, er selv veldig nysgjerrig på disse sibirkattene, og hadde tenkt å anskaffe en av dem som selskap til pusegutten vår. Men nå har det jo blitt to små hvite kattunger i stedet... ;)

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits