Vår syvende magiske vår

Vinter gikk til vår til vinter til vår igjen. Mine kjære hvitveiser ble dekket av et tykt og tungt lag med snø før de standhaftig strålte frem igjen noen uker senere. Jeg virkelig elsker våren, å se alt spire og gro igjen og fylles med livskraft er noe av det fineste jeg vet. Spesielt her på vestlandet, det å se tepper av hvitveiser bre seg utover blant irrgrønne bjørketrær med knallblå fjord og snøkledde spisse fjell  i bakgrunnen er virkelig litt av et syn. Og det var akkurat i et slikt landskap og i mai for 7 år siden jeg og min kjære møttes for første gang, og siden har delt dag og natt sammen. Vi hadde skrevet med hverandre i noen måneder, før jeg reiste på besøk, og han tok meg med til sin koselige lille selvbygde hytte i skogen... Han var, og er fremdeles, virkelig det vakreste, godeste, klokeste og mest magiske vesenet jeg har møtt, så å få dele dagene med ham er for meg en ære og jeg føler virkelig en enorm takknemlighet til universet for at han finnes her på Jorden. I tillegg har jeg aldri opplevd å ha så mye til felles med noen før... jeg hadde frem til vårt møte følt meg helt alene her i verden med mine i andres øyne merkverdige interesser, klesstil, musikksmak. tanker og drømmer, mens her hadde jeg utrolig nok funnet noen "fra samme verden"! Han er min sol, og jeg hans måne :) Sammen har vi vandret på de største og minste eventyr, på de lyseste og de mørkeste steder... til fjerne steder i universet og tilbake, men vi har alltid hatt hverandre, og det gjør oss virkelig sterke. Jeg er sikker på at vi kan klare alt vi inderlig drømmer om, og skape utrolige ting! <3 Unner virkelig alle å finne sin medskaper her i livet. Så når dere ser meg smile her på bloggen, så er det mest sannsynlig til min bedre halvdel. Faktisk så kunne jeg skrevet alle innleggene her i "vi"-form siden jeg og Ruben er såpass uatskillelige at dere ikke kan kjenne den ene uten den andre ;)

Translation: I simply love spring, and my boyfriend even more! In this entry I had an opportunity to write some words about the most beautiful, wise, kind and magical being that I know. We have spent 7 wonderful years together in this lifetime. It has truly been an adventure and endless incredible moments, and I'm sure we can create anything together! <3


Her er noen bilder fra den vakreste vår og mai måned:
 
Dette her er vel i april, hvor våren midlertidig sto på pause til fordel for litt påskesnø. Fint var det uansett!


Fraktal-grønnsak-gledePå dager med fossende regn og snøsmelt, kan man hygge seg inne med en elskverdig Romanesco ;D


Årets første hestehov, 1 mars tror jeg det var


Årets første små sopper


Andepar


Da vi våknet en morgen, sto dette flotte seilskipet like utenfor hytta. Piratbukt ;)

 


Solen varmer godt, men min kjære enda mer <3

Flott utsikt fra øya
 

 

 


<3 <3


Jeg kunne vandret til universets ende og tilbake... Til verdens begynnelse og slutt, med deg


 
En dag på skogsturSe på disse finfine store boblene i bekken :) Jeg liker virkelig bobler
Disse var kjempestore! 

 
Bobla forsvant


Dråper i lupinene


 Flotte bregnespiraler 


*klemme på furua*


Superfullmånen ;)


Synet før man legger seg for natten


Synes du våren er romantisk?
Har du noen som betyr alt for deg? 
 

Stikkord:

45 kommentarer

Stinelida

10.06.2012 kl.23:46

hva er den grønne tingen du holdt i hånde, den var liksom så fin! haha^^

elsker klærene dine også foresten, finefine skapningen:)

°Vinterperle°

10.06.2012 kl.23:51

Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at dere er skapt for hverandre og er et av de flotteste parene jeg kjenner. Jeg unner dere alt godt på ferden sammen, gjennom vintre og nye vårer :)

Selv vandrer jeg alene og tror dessverre det kommer til å forbli sånn. Jeg synes liksom alle har noen, bortsett fra meg. Jeg kan ikke forestille meg hvor jeg skal finne noen... Og ja, jeg synes våren er romantisk :) Og det svir litt - hihi^^

Skade Vikinghulder

11.06.2012 kl.01:25

Ååå, for et utrolig koselig innlegg! Og utsikten fra dere er stunning... Jeg syns også våren er vidunderlig, og heldigvis er jeg gift med min sjelevenn og andre halvpart, og mener det samme om min som du beskriver din :D Heldige er vi, som har funnet mennene våre! <3

Linda

11.06.2012 kl.05:31

Åååh, for et utrolig koselig innlegg og hurra for kjærligheten! Dere er så fine sammen:) Jeg har også funnet min sjelevenn og jeg er utrolig lykkelig med min fine mann. Snart åtte år sammen, de beste årene i mitt liv <3 Romanesco <3

MrsIcebear

11.06.2012 kl.10:27

Gratulerer! Ja det samme kan jeg si om min mann og sjelevenn - har nå snart 20 års-jubileum, og vi har også vært sammen dag og natt. Vi har hatt mye å kjempe oss igjennom, men kjærligheten til hverandre har gitt oss styrke til å greie alt.

Tara Yáviel

11.06.2012 kl.12:21

Jeg og nettlinja her kommer ikke så godt overens, så jeg får ikke sett alle bildene.. men utrolig flott skrevet. Jeg kjenner meg igjen i dine ord når det kommer til min bedre halvdel.

Dere to er virkelig et flott par, og sammen har dere gitt verden en sann inspirasjons og motivasjonskilde. Universet visste virkelig hva hun drev på med når hun vevde deres sjeletråder sammen!

mtani

11.06.2012 kl.15:34

Ble helt varm inni meg av å lese dette, og kan nesten ikke vente til min kjære kommer hjem fra jobb <3 Å ha noen å dele små og store opplevelser med, ja det finnes rett og slett ikke en bedre følelse!

Nydelig vårbilder også. Jeg elsker våren på grunn av fargene, forandringene og alt livet som våkner opp etter vinterdvalen.

Ainjali

11.06.2012 kl.16:24

Vakre menneskene! Så fantastisk vakre bilder, og deres kjærlighet enda mer. Det varmer langt inn i hjertet å se noen så glade i hverandre. Nå har jeg jo ikke truffet dere enda, men føler likevel en godhet og varme når jeg leser og ser bilder av hvordan dere har det. Kanskje også fordi jeg kjenner meg veldig igjen.

Våren er virkelig magisk. Det var vår da jeg møtte min kjære også. Og det var virkelig helt spesielt. Jeg kan ikke forklare det en gang, men jeg vet at vi har en helt spesiell betydning for hverandre og har hatt det i ett tidligere liv, uten at jeg vet hvor/hva/hvordan eller noe slikt, Det er bare en sterk følelse. (Ja, jeg er overbevist om reinkarnasjon). Selv om det er stor aldersforskjell på oss har vi mye til felles, og er hverandres største fan og sjelevenner. Det er fantastisk. Jeg kunne ikke hatt en bedre mann. Det er godt å ha det sånn. Vi kommer jo også enda nærmere hverandre når det er vår, for da gjør vi mer ting ute sammen, planter og sår og lager ting, opplever små mirakler sammen :) Bliss!

anonym

11.06.2012 kl.20:52

For meg er våren liv. Alt spirer, fulgeunger klekkes, i hver fall jeg blir lykkelig langt inn i hjertet når det er vår. Våren betyr alt for meg. Det er på våren jeg vil gå rundt i fine farger og vise meg frem, omtrent som en mannlig påfugl (tiltross for at jeg er jente) og det sier vel sitt.

Dere sirker så lykkelige. etter bildene å dømme er dere helt samme type personer, og dere passer utifra bildene helt perfekt sammen.

Men det grønne...tingen på et av bildene, hva er det for noe?

Silje S.

12.06.2012 kl.04:57

Våren er vidunderleg og har alltid vore min favorittårstid. Det er noko fantastisk ved det å sjå naturen våkne til live etter lang tids dvale.. å sjå dei første lysegrønne bjørkeblad og tepper av kvitveis.. å høyre snøen smelte og leikande fuglesong.. å kjenne den første varmen i solstrålane og ein frisk rensande vind.. våren er liv og kva er vel vakrare enn det *smile*

Og med liv følgjer også kjærleik og dei vakre orda dine blir som tekst til ein melodi som allereie seier alt: Du og Ruben er eit fantastisk vakker par og at de er meint for kvarandre har eg aldri vore i tvil om. Bildene av dykk saman utstråler så mykje varme og kjærleik at det burde smelte sjølv det mest frosne hjarte, og å vere saman med dykk gir meg livsstyrke og fred i sjelen. Det gjer verkeleg godt å sjå to som har funnet kvarandre og som verkeleg høyrer saman <3

At eg sjølv er velsigna med dette - å ha funnet min andre halvdel som gjer meg heil - gjer meg takknemleg og rørt. Eg hadde aldri trudd ein kunne elske ein annan person på denne måten, at skille mellom to menneske kunne forsvinne slik at ein stod igjen med ein felles sjel, men slik er det. Vi er like, men samtidig utfyllande, og eg veit at eg ikkje hadde blitt den personen eg var meint til å bli utan min kjære.. Han er alt for meg, min første og min einaste, med den vakraste sjel og det varmaste hjarte.. å elske eit anna menneske slik og å bli elska slik.. det er ei kjensle eg unnar alle

Birginga

12.06.2012 kl.13:53

Nydelig! Både du, kjæresten din og landskapet!!!

Valkyrja

12.06.2012 kl.16:55

Nåååwww dere er søte sammen!

For et skjønt innlegg, dere utgjør virkelig et vakkert par og det virker som dere er ment for hverandre. Nå har det seg slik at når jeg leser dette handler mitt forrige blogginnlegg om storslåtte kjærlighetshistorier (del I), og da føles det nesten som om dette innlegget her kunne ha vært del II. ;)

Kos dere, og nyt hverandre!

Marina Aurora

12.06.2012 kl.19:24

Åh, for et utrolig vakkert innlegg. Både du og Ruben virker så vakre, både på ut og innsiden! Annerledes og unike mennesker. Og så fint skrevet, og jeg kunne skrevet noe lignende om meg selv og min kjæreste og livsledsager også, selv om vi enda ikke har vært sammen i ett år så er det noe elt dypt inni meg, noe jeg ikke har følft før som hele tiden fortsetter å fortelle meg at han er denr ette som jeg skal være sammen med og dele alt med, min kropp og min sjel med resten av livet, det er jo så mye man kan gjøre og for å holde kjærligheten og lidenskapen i live, det tror jeg er feilen med moderne kjærlighet i dag, tar altfor mye som en selfølge og for gitt og klarer ikke liksom, selv om det er klisjee "å pleie" kjærligheten og gjøre ting som er spennende og bra for begge, så lenge man husker det og er villig til å virkleig prøve å reparere og ordne ting i stede for å bare kaste dem vekk så tror jeg på evig kjærlighet, det gjør jeg virkelig, jeg føler jeg ermoden nok til å forstå. Og det er så fint å se at det er flere enn meg og min Aleksander som er virkelig romantiske av seg i verden i dag, dere to virker litt som oss, selv om vi selfølgleig ikke redder verden og utretter så mye som dere to gjør sammen hver dag. Det er så mye symbolikk i kjærligheten, og jeg er så utrolig heldig som har funnet meg en så perfekt og tvers i gjennom god kjæreste, jeg er takknemlig til Universet og for at han finnest, aner ikke hva jeg hadde gjort uten han, han er liksom en del av meg, sjelen og hjertet hans er vokst inn i meg, så vi er egentlig aldri borte fra hverandre.. det mest spirituelle vi kan oppleve og utvikle er i kjærlighetens univers, og det seksuelle også, synes sex er det viktigste i kjærligheten forutenom ærlighet, trofasthet og respekt og gjensidighet, for sex er det nærmeste man kan komme et annet menneske, også psykisk, det er en ting mellom to personer som elsker hverandre, mener nå jeg, og jeg tror på en måte at man kommer nærmere hverande i sjel som i kropp under sex, er ganske åpen sånn sett og skammer meg ikke akkurat x) Har mye jeg skulle sagt innenfor dette, men kort oppsummert, ser jeg på det og som en "bonding-prosess".

Kjempefine of "ekte" bilder også, det er utrolig vakkert her i Romsdal! Må komme på besøk tild ere før sommeren er omme :)

Ingvild

12.06.2012 kl.23:03

Ble så varm, lykkelig og glad av å lese dette! Flotte ord, tanker og kjærlig ros til din sjelevenn. Dere ser ut som et vakkert par, som skapt for hverandre! Høres klisje ut, men det virker som det ikke finnes noen Janne uten Ruben, hihi. :D Så utrolige inspirerende og fine mennesker dere er! Jeg ble så, ja, glad av å lese dette! Har enda ikke funnet min bedre halvdel, men jeg er sikker på at han fins der ute et sted, og jeg stresser ikke med det heller, for jeg tror nok at den perfekte "timingen" kommer... ("Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves"...).

Jo, forresten, jeg synes det er så herlig at noen forteller om kjærligheten sin på bloggen sin, og ikke med så overdådig og klisje og overdrevent og blabla, dette var så fint, så enkelt og så varmt.

Ah, jeg elsker våren! Alt våkner da.....både jeg og naturen. Er en helt spesiell følelse å gå ut døren uten å ha på seg tykke ullsokker og sko. Dessuten titter mulighetene fram når våren kommer - man kan gå tur i skogen uten jakke, sitte på bakken, vasse, sove under åpen himmel....det er så deilig å være ute når det er vår. <3

castleofdreams

13.06.2012 kl.02:18

Blir rørt av historien din, men så er jeg da også veldig lettrørt, hehe :-D Du og Ruben er et flott par, og jeg kjenner jo ingen av dere - men må si at det virker som om han er klok og spesiell. Jeg har nesten lyst til å si, "en gammel sjel". Bare noe jeg føler. Dere er vakre sammen, og ønsker dere alt godt for framtiden.

Jeg har ennå til gode å møte min livspartner, men ønsker og håper det vil skje. Å ha noen å dele alt med må da gjøre livet en god del vakrere.

Herlige bilder som varmer. Og nå ønsker jeg meg en litt varmere og mer stabil sommer, men får vel være glad for det man får.

:-)

Neirahda

13.06.2012 kl.13:59

I feel lucky to have met someone so inspiring like you, Janne. Your photos always fill my heart with joy.

Spring in Norway seems beautiful... Here, in Spain, sometimes it´s hard because temperatures rise and rise until summer, that usually we have 40º C!

Blessings,

C. Carneiro

Ingrid Marie

13.06.2012 kl.20:40

Takk for at du deler fra hjertet det dere har sammen, godt å lese. Jeg kjenner med igjen, med Benjamin. Gleder meg utrolig mye til å treffe dere i sommer :) Klem

Cecilie

14.06.2012 kl.10:22

Åh, våren er så nydelig, vidunderlig, vakker og fin! Elsker den virkelig. Kanskje har det noe med at jeg er født i mai? Du og Ruben ser fantastiske ut sammen, dere er heldige begge to som har funnet hverandre. :)

Selv har jeg ikke en slik person, men en må vel være tålmodig, eller hva?Jeg har jo venner og familie som betyr veldig mye for meg.

Og bobler er forresten veldig fine! Thihi. :)

Juliette

19.06.2012 kl.15:07

As always, great pictures !! These snowy mountains with the blue lake and green pines ... Wow.

*_*

Just as Neirahda, I'm also very happy to have found your blog, it's pure magic !

And yes, spring is definitely the most romantic season in the year ^^ You and your boyfriend look really in harmony, 7 years is quite a "long" time for people of our age. I don't want to appear as the "depressed girl" but ... a strong love like that gives me some hope ! xD

Naviana

22.06.2012 kl.22:40

Juliette:
Thanks :) I'm so happy to hear!
Yes, it is not easy in this age when everything is falling apart.... I was 17 when we first met, and he was my first love... and I'm sure, the only ;) It warms my heart that it gives you hope, for it is hope that we need.

Naviana

22.06.2012 kl.22:42

Cecilie:
Herlig å være vårbarn da! :) Er selv septemberbarn og lurer av og til på hvordan det påvirker meg, hehe. Og takk for det, jeg føler meg som verdens heldigste til tider. Man må bare være tålmodig ja. Jeg selv trodde aldri jeg ville komme til å finne noen jeg ville dele livet med. Så det kan skje når man minst aner det.
Glad det er flere som liker bobler, de gir mye glede ^^

Naviana

22.06.2012 kl.22:43

Ingrid Marie:
Takk, kjære deg :) Ord blir så fattige i denne sammenheng, men det forstår du nok. Vi ser veldig mye frem til å møte dere også! <3

Naviana

22.06.2012 kl.22:45

Neirahda:
Aww, this is so sweet of you to say, dear Neirahda. I'm lucky to have met you too!
How is spring in spain? I'm always curious, lol. And 40 degrees sounds a little too warm, as I thrive the most in spring temperature ;D But how I would love some days to walk in the lightest of summer dresses too :)

Naviana

22.06.2012 kl.22:46

Birginga:
Takk <3

Naviana

22.06.2012 kl.22:49

Stinelida:
Den grønnsaken heter Romanesco. De selger den av og til på diverse butikker, som Mega og Meny feks. Har også funnet den på Bondens Marked.

Og tuusen takk, det setter jeg pris på å høre <3

Naviana

22.06.2012 kl.22:50

Skade Vikinghulder:
Hihi, koselig å høre, utsikten her er ganske unik ja ^^ Og jeg er virkelig utrolig glad for å høre om flere lykkelige par, det betyr alt! <3

Naviana

22.06.2012 kl.22:51

Linda:
Tusen takk! Jeg blir så glad av å høre flere slike finfine historier :) *sukke* <3 All glede og kjærlighet til dere, for fremtiden!

Naviana

22.06.2012 kl.22:52

MrsIcebear:
Wow, så fint å høre! Det høres virkelig sterkt og vakkert ut. Ønsker dere alt det beste på deres ferd <3 Det er vi som skal bringe verden videre ;)

Naviana

22.06.2012 kl.23:13

°Vinterperle°:
Aww, kjære deg, dine gode ord gleder meg å høre! <3

Ååh, men du fortjener virkelig å finne noen, og ikke hvem som helst heller! Jeg vet det ikke er enkelt, men jeg er sikker på at det er noen der ute, akkurat for deg *smile* Selv hadde jeg aldri trodd jeg kom til å finne noen jeg ville dele livet med, men så skjedde det bare på mirakuløst vis. Hold hjertet åpent, søk og drøm, men du trenger ikke prøve så hardt, for det trengs rom for at noe uventet kan skje ;) Seriøst, du er jo virkelig en drømmedame! Hihi.

Naviana

22.06.2012 kl.23:19

castleofdreams:
Takker så mye <3 Du har rett angående min kjære, han er helt klart en gammel sjel. Har så lyst til at verden skal få lære ham bedre å kjenne, for jeg beundrer ham slik.

Kan ikke forestille meg nå hvordan det er å ikke dele livet med noen... selv om det før var det jeg ønsket, er det nok slik at når man har reist så langt sammen som vi har, er det umulig å snu ;)

Ønsker deg alt det beste, jeg unner virkelig alle å finne sin make! <3

Naviana

22.06.2012 kl.23:26

Tara Yáviel:
Takk for dine vakre ord. De betyr mye <3 Dere er også et kjempeflott par! Unner dere alt det beste. Og håper dere får en dugelig nettlinje snart, hehe. *klem*

Naviana

22.06.2012 kl.23:49

mtani:
Aww, nyt tiden sammen, gode dere! <3
Ikke sant... ahh, våren! :)

Naviana

23.06.2012 kl.00:03

Vigdis:
Hihi, dere er også søte sammen ^^

Aww, jeg elsker den historien, som den Silmarillion-nerden jeg er. Takk for koselig mimring! Ofte føler jeg min kjære er en ordentlig alv som jeg er så heldig å dele livet med *fnise* Har alltid hatt en ting for alver.

Naviana

23.06.2012 kl.00:05

anonym:
Hihi, for en herlig skildring av våren! :) Den betyr på en måte alt for meg også.

Den grønne tingen er en grønnsak med navn Romanesco. Let etter den på Bondens Marked eller på butikker med godt utvalg! Spesielt om høsten :)

Naviana

24.06.2012 kl.01:50

Ainjali:
Tuusen takk, kjære gode deg :) Vi ser frem til å møte deg/dere ^^ Jeg aaaner ikke hvor koselig jeg er irl i forhold til bilder, men hvem vet? Hehe.

Setter veldig pris på at du deler litt om dere også. Det høres fint ut, og jeg har selv troen på det, at alder ikke er det som betyr noe ^^ Aww *sukke* Slikt gjør meg glad! Ønsker dere all lykke i livet <3

Ainjali

24.06.2012 kl.03:22

Jeg er helt overbevist om at du er kjempekoselig i irl også! Ser også veldig frem til å møte dere :)

Tusen takk. Så godt at du sier det. Det er dessverre ikke alle som har like lett for å godta aldersforskjeller, og vi har blitt møtt med fordommer iblant, og hadde en vanskelig start på forholdet vårt, blant annet pga av sånne ting. Men, utrolig nok godtok familiene våre forholdet vårt, mens noen av 'vennene' våre fordømte det. Jeg skjønner at man har de begrensningene man har, og ikke alle klarer å se hva vi har, og det syntes jeg var litt trist. Men, men.. Når vi er sammen tenker vi så og si aldri på at det er så stor alderforskjell, for vi trives så godt sammen og tenker veldig likt og er opptatt av mange av de samme tingene, som ekte sjelevenner. Han er min store kjærlighet, og min beste venn, sånn som det virker som om dere har det med hverandre.

Ønsker dere masse lykke sammen <3

Naviana

25.06.2012 kl.15:08

Silje S.:
Nok en gang kommer du med de vakreste setninger, kjære deg :) Dine ord varmer som det mest ekte og gode, og din uttrykksevne er beundringsverdig. Tenk hvor mye sterkt vi to parene har som binder oss sammen! Dere er så fantastiske! *mange klemmer til den skjønneste blant venner* <3

Naviana

25.06.2012 kl.17:33

Ingvild:
Tuusen takk for en utrolig hyggelig melding :) *hilse på* Du har helt rett i at det ikke finnes noen Janne uten Ruben! Men kjærlighet kan dukke opp når som helst, skal du se. Jeg ble tilfeldigvis ganske tidlig ute med akkurat det, siden jeg var 17 da vi møttes.

Jeg liker ikke å overdrive... prøver å finne de ordene som resonnerer best med hvordan det føles, Mange nyforelskede skriver jo veldig overdådig, det er liksom ikke måte på... og så blir det slutt noen dager, uker eller måneder senere ;) Så jeg ser virkelig ingen forbindelse mellom å skrive voldsomme kjærlighetsavklaringer og å virkelig ha et forhold som er sterkt og som varer. Men når det er sagt, så kunne jeg fint skrevet en hel bok om hvor fantastisk Ruben er og hvor uendelig glad jeg er i ham ;)

Naviana

26.06.2012 kl.18:14

Marina Aurora:
Tusen takk for de nydeligste ord, og for at du deler fra hjertet :) Jeg synes dere virker som et utrolig flott par, virker ekte og gode, blir alltid glad av å se bilder av dere sammen, kan godt se for meg at dere blir gamle sammen både i dette livet og andre ;) Det er sant at kjærligheten er noe man aldri kan ta for gitt, den må fornyes hver dag, for den finnes bare i øyeblikket. Jeg er også en ganske åpen person, dvs jeg føler jeg kan snakke om alt. Akkurat seksualitet synes jeg fremstilles helt feil i kultur og media... ikke fordi det burde være tabu, men noe vakkert og hellig som bør ses på med stor respekt. Å skape sammen er magisk og krever bevissthet og tilstedeværelse :)

Jaa, dere måå komme på besøk! Enten du eller begge, som du vil :) Vi skal en liten tur til Trondheim nå, er enda ikke helt ferdig med flyttingen nemlig, men blir nok ikke så lenge... så vi får snakkes nærmere om det! ^^

Naviana

28.06.2012 kl.16:02

Ainjali:
Hihih, du også ^^

Det forstår jeg. Men det er utrolig fint å høre at dere har det så fint sammen. Det er jo ikke noe annet som betyr noe. Hadde vært interessant å høre litt om historien til dere to også da!

Masse lykke til dere også! <3

Ainjali

29.06.2012 kl.00:00

Tusen takk :) Det er sant. Det er jo det som er viktigst. Kanskje jeg skriver litt om det en gang..:)

°Vinterperle°

29.06.2012 kl.12:56

Hihi, drømmedame^^ Det var virkelig søtt sagt :D Jeg skal begynne å se på meg selv på den måten, hihi, neida :)

Og Ååh! Selv om sommeren så vidt har begynt og det er svært gledelig, gleder meg meg til høsten allerede. Den kommer til å bli spesiell! :) Og jeg gleder meg sånn til å komme og besøke dere i deres lune alvehi <3

Naviana

04.07.2012 kl.22:30

°Vinterperle°:
Hihih, jaaa, gjør det! <3
Vi gleder oss også til du kommer, masse! :D

°Vinterperle°

04.07.2012 kl.23:33

En ting som er veldig morsomt, var at noen minutter etter at jeg hadde lest svaret fra deg her sist, hadde dere oppdatert natursamfunn.no og gjort det "datevennlig" :D Jeg følte meg truffet <3^^

Naviana

05.07.2012 kl.00:03

°Vinterperle°:
Hahaha :D Ja, det var kun for deg, kjære *blinkblink* <3

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits