Fra sommer til høst, et øyparadis

-----Fine mosen <3

 


*virvlesvimse* 


Her er en bukt med en vakker hvit strand


Sånn ser den ut :) Jeg liker å samle på skjell...


Etter regnet....


...kommer regnbuen! Jeg hadde faktisk 4 av regnbuebildene på 2 sider i avisen. Første gang jeg har prøvd noe sånt, så det var morsomt at de trykket opp så mye ;)

 
Vakker solnedgang :)


Utsikt

 
Skyggen av oss


Lønnetrær er så fantastiske om høsten!
 
Stikkord:

10 kommentarer

Branna Laurelin

25.02.2012 kl.15:16

Absolutt helt nydelige bilder, som vanlig! Jeg digger antrekket ditt :) For et flott belte!

Den Grønnkledde

25.02.2012 kl.15:22

Åh, så herlige høstfarger, grønnsaker, øy, fjell, esler (!), klær, utsikt og ja ... alt, i grunn! ^^ *Bli inspirert* Merker jeg savner høsten litt, nå. Deilige årstiden..

!

Hadde en helt ok høst selv, men når det gjelder det andre spørsmålet ditt er nok svaret nei. :p Jeg er jo et lite semifjelltroll som er stuck på det pannekakeflate sørøstland pga studier, som du jo vet, og føler meg ikke helt hjemme her..

Selv om jeg vet hvor slitsomt det er å flytte mye og skjønner du blir lei av nomadetilværelsen, er du nu ganske så heldig som har anledning til å bo og ferdes i slike fantastiske og inspirerende omgivelser! :) <3

°Vinterperle°

25.02.2012 kl.19:29

Deilig med egne grønnsaker, kjempemorsomt lite grønnsakstroll!^^ Oh, katten din ser så stor og majestetisk ut :) Så mange fine bilder og WOW, det er den fineste regnbuen jeg har sett i mitt liv :O

Jeg hadde en kjempefin høst med mange nye, spennende opplevelser, mennesker og nytt bosted, faktisk^^ Jeg trives relativt godt der, det er så naturskjønt og slikt, men det er langt å gå til toget og ligger rett ved gardermoen, så det er mye flystøy. For ikke å snakke om å bo på internat, det er ganske hektisk. Mye bråk om kveldene. Har i allefall lært no nytt om meg selv - at jeg trives bedre med ro! :)

~ Huldra ~

25.02.2012 kl.21:37

Superfine bilder :) Høsten var veldig fin den, og jeg stortrives her jeg bor. Skulle gjerne eid, det ville gjort det mye bedre, men men. Bor på gård, innerst i en blindvei, med svoger og svigerinne som nærmeste nabo, så her er det familieidyll :)

Silje S.

26.02.2012 kl.20:00

Så masse flotte fargar og landskap! Herlege bilder! Det ser verkeleg ut som ein perfekt stad å finne ro imellom all reising og nomadeliv :) Og for eit flott antrekk du hadde på det eine bildet, elskar den grønne jakken og det fine beltet. Vakre deg <3

Naviana

28.02.2012 kl.11:32

Branna:

Takker så mye! :) Er glad i antrekket selv... hadde ønsket meg den jakken i så mange år, da den plutselig dukket opp på en auksjon. Beltet er jeg også veldig glad i, noen år gammelt... men jeg har et par til (ubrukte) liggende om noen er interessert.

Naviana

28.02.2012 kl.11:34

Den Grønnkledde:

Hihi, ja, det var faktisk noen fine høstdager her! Selv om det regner veldig, veldig mye ;) Jeg prøver alltid å huske på alt det fine i livet mitt, enn så tøft det kan være til tider...

Håper du en gang får funnet ditt hjertested! Det tror jeg nok <3

Naviana

28.02.2012 kl.11:43

Silje S.:

Tusen takk, kjæreste deg <3 Ja, nå kanskje du får et klarere bilde over hvor jeg holder til. Og glad du likte antrekket, liker det godt selv! Hadde ønsket meg den jakken i årevis, da jeg plutselig kom over en på auksjon, hihi.

Naviana

28.02.2012 kl.11:53

~ Huldra ~:

Det høres virkelig fint ut der du bor! Det gjør meg glad å høre :) Håper dere får eie en vakker dag da!

Naviana

28.02.2012 kl.16:36

My Rakel:

Hehe, awww, så glad du synes det ^^ Det var virkelig en spesiell regnbue. Angående katten min så tror jeg ikke han er så veldig stor egentlig, men han liker å leke stor og majestetisk når han møter andre hannkatter ;)

Ikke sant, er veldig viktig og godt å ha et sted for seg selv! :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits