Minner fra Hardanger

Håper ikke dere har blitt alt for lei av fjord- romantiseringen min, for jeg er ikke helt ferdig enda. Vi har jo ikke kommet lengre enn til Hardangerfjorden ;) De fleste av dere har vel sett den i sin vakre blomstrende vårpryd, mens her kommer noen bilder av dens grønne sommerdrakt. Det er virkelig en fin og fascinerende fjord dette også, med mye å utforske, skjønt den har en ganske annereledes energi enn Sognefjorden. Den føles åpnere og lysere, den er også mer bergete, avrundet og ikke like episk og storslått kanskje, men desto mere koselig. Vi opplevde mange fantastiske steder her også, og møtte den ene etter den andre trauste og barske gamle fjordmannen med langt hår og bølgende skjegg. I tillegg ble det flere gode smaksopplevelser med moreller, plommer og epler... jeg tror knapt man kan finne mer velsmakende frukt! I tillegg var vi så heldige å få oppleve noen av sommerens få dager med solskinn :)

Her kommer nok en fotoserie fra min søken etter et sted å kalle hjem... Kan vel snart nesten lage en egen tv-serie om den evinnelige landområdejakten min, hehe ;)Kulturlandskap

  


Denne dalen lignet faktisk veldig på Kløvendal... det synes kanskje ikke så godt her, men den har virkelig potensiale :)


Solen går ned... magisk lys.

Her kan dere faktisk se litt av sovestedet vårt ;) Gardinene og stoffet er egentlig
mer lilla og mørkt, men ble ganske farget av solnedgangen her. 

Utsikten når jeg våknet en morgen 
En veldig fin og kraftfull foss... ganske stor også, om dere får øye på de små folkene på bildet :) 

 

Har dere vært i Hardangerfjorden da? Eller tenkt på å ta turen dit?
 

Stikkord:

19 kommentarer

~°Nilenna°~

31.01.2012 kl.22:22

Flotte bilder! ^^ Det ene bildet som du våknet til den ene morgenen var flott! Jeg tror kanskje jeg har kjørt gjennom der, men husker ikke helt. :) Finner dere noe sted å bo?

Kamilla Haaland

01.02.2012 kl.01:48

FOR noen flotte bilder!! Hardanger er virkelig et sted jeg har lyst til å se! Ser så utrolig flott og frodig ut der! Nydelig natur.

Tonje Angelika

01.02.2012 kl.08:13

Nydelig! Siden jeg var 5-6 år har jeg vært fast bestemt på å flytte til Hardangerfjorden, nærmere bestemt Odda! Norges peneste sted! :)

Katrine

01.02.2012 kl.10:00

Nydelig! Jeg har aldri vært der, men jeg vil virkelig ta turen en gang : D

Jeg og Åsmund skal på kjøretur på vestlandet i sommer, så vi får se hva som dukker opp for oss : )

~ Huldra ~

01.02.2012 kl.11:56

Nydelig! Nei, vi er ikke lei ;)

Ja, jeg har vært i hardanger en gang, men altfor lenge siden. Skal snart ta med meg hele familien på biltur kjenner jeg :)

Naviana

01.02.2012 kl.16:25

~Nilenna~:

Tusen takk :) Jeg trooor kanskje det stedet heter Åkra. Det er mulig du har vært der ja! Angående bosted, så har vi noen muligheter nå, men det er en tidkrevende prosess. Det skal blant annet være et møte med kommunen om noen uker! Spennende. Men det haster virkelig veldig mye å finne et bosted nå.

Silje S.

02.02.2012 kl.14:46

Flotte frodige Hardanger ^^ *sukke lykkeleg og beundre bilder*

My Rakel

02.02.2012 kl.18:49

Åå, får meg til å savne sommeren, gress mellom tærne, bading, lette klær <3 Har så lyst til å ta meg en rundreise i Norge i år. Besøke nye steder! Helst med noen jeg er glad i. Noe jeg alltid får så lyst til å gjøre når jeg kjører tog, buss eller bil over lange strekninger, er å stoppe og gå av på helt tilfeldige steder som jeg finner interessante og bare undersøke dem. Det kan være et lite skogholt, gamle forlatte hus og bygninger, elver, stier og veier osv. Tenk så mye rart man kan finne! :) Kanskje bra jeg ikke har bil og førerkort selv, hadde nok brutt mange regler ved å kjøre og stoppe feil steder^^

Naviana

02.02.2012 kl.20:08

Kamilla Haaland:

Tusen takk for det, glad du likte bildene og tittet innom her. Du får nok tatt turen en gang skal du se!

Naviana

02.02.2012 kl.20:10

Tonje Angelika:

Hehe, morsomt å høre :) Har vært der et par ganger faktisk.

Naviana

02.02.2012 kl.20:11

Katrine:

Jaaa, det må du :) Er sikker på at du kommer til å trives!

Så hyggelig da, håper dere får en fantastisk reise :D

Naviana

02.02.2012 kl.20:27

~ Huldra ~:

Hihi :D Glad du sier det.

Ja, det er litt undervurdert å reise rundt her til lands synes jeg. Det går jo så mye i sydenferier nå for tiden ;)

TheHibi - Mostly design

03.02.2012 kl.16:32

Sv: Hei! Ja, det gjør jeg - sjekk ut det siste innlegget på bloggen min, der finner du forhåpentligvis svar på det du lurer på :)

Naviana

03.02.2012 kl.22:59

My Rakel:

Hihih :D Jaaa, gjør det! Og jeg vet akkurat hvordan det er å bare ha lyst til å hoppe av på de merkeligste fine mystiske steder! Heldigvis er jeg så veldig heldig å kunne gjøre dette nå ^^

Mari

12.02.2012 kl.15:49

Så fantastisk! Jeg blir så inspirert og motivert av slike bilder. Og når jeg så de små veiene som gikk gjennom de store jordområdene ble jeg virkelig utålmodig på å få vår sånn at jeg kan ta frem sykkelen igjen.

Ble interessert i å lese mer om sovestedet og farkosten deres. Så veldig koselig ut.

Naviana

14.02.2012 kl.14:23

Mari:

Det setter jeg veldig pris på! :)

Jeg har dessverre ikke flere bilder og skriverier om farkosten vår nå, men kanskje en annen gang? Har noen oppussingsplaner for den ^^ Det er jo egentlig det eneste bostedet vi har store deler av året, så det er litt spesielt.

Silje Lilleås

26.02.2012 kl.13:04

Hei :)

Utrolig nydelige bilder, virkelig vakkert! Får meg til å lengte helt villt etter sommeren!!

Sånn forresten så ligger ikke Åkra i Hardanger, det er en kommune i Rogaland! :p

Hardanger består av syv kommuner, og syv kommuner bare! Ullensvang, Odda, Eidfjord, Ulvik, Granvind, Kvam og Jondal! :)

Naviana

26.02.2012 kl.15:07

Silje Lilleås:

Takk :) Ja, vet det ikke ligger i selve Hardangerfjorden (skjønt veldig nært), men det er jo like ved, så jeg måtte nesten legge inn bildene der. Men takk for informasjonen, er ikke helt sikker på hvor grensen til Rogaland går.

Naviana

26.02.2012 kl.23:00

Silje Lilleås:

Sjekket det forresten ut, og jo, det stedet på bildene som heter Åkra ligger faktisk i Hordaland :) Men det er også et sted i Rogaland som heter det.

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits