Torrino ~ Små eventyr og nattevandring i det blå

Etter å ha fullført Ecovillage Design Education i Damanhur, hadde vi enda en uke å reise på... men etter særdeles begrenset internettilgang den siste måneden hadde vi få tanker om hvor å reise. Drømmene og lengslene etter å dra lengre og dypere inn blant alpene var sterke, men tiden føltes for knapp. Men en gang... *drømme* <3 Vi hadde også planer om å besøke en annen økolandsby litt lenger sør; Valle Degli Elfi, som betyr Alvenes Dal!
Det endte imidlertid opp med at vi tok toget til Torino, hvor vi tilbrakte natten. Forøvrig en by med, ut fra mitt perspektiv, mye bedre energi enn Milano. Det første jeg gjorde var å kjøpe meg et nytt digitalkamera, og når jeg tenker meg om var det selve årsaken til at vi havnet i Torino i første omgang. 

På kvelden dro vi og spiste sushi :) Deretter tok vi turen opp til en høyde ved noen fine grøntarealer på den kanten av byen hvor vi skulle tilbringe natten... det begynte å bli mørkt, og da fant vi en ganske merkelig gammel bygning dekortert med mange blå lys... det hele så ganske alien ut, og vi selv ble like blå som en na'vi ;)


Nabohuset ved der vi tilbrakte natten :)


Finfine dragedøren!


Organisk formet blokk, det er jo en forbedring i det minste ;)
Dere som leser bloggen min begynner sikkert å ane at jeg er litt arkitektur-nerd...


Fant et slott ;)

Og en koselig liten bokhandel:Er de ikke fine? :)


Hengebøk...


Og flere fine store trær!


Her er det eneste jeg kjøpte i løpet av tiden min i Italia... enhjørningen min Enya, kjøpt i Milano i mars, og som jeg har hørt rykter om at kanskje har en sjelevenn i Bjørgvin ;) Jeg har alltid elsket enhjørninger, noe barnerommet mitt bærte preg av (i selskap med en del hvaler og delfiner). Og så kjøpte jeg røkelse med nydelige feer, som lukter utrolig godt! Jeg har aalt for mye røkelse som har hopet seg opp i løpet av årene. Jeg kjøpte forresten også en liten flaske med vaniljeduftende parfyme, som er helt ren og øko fra økolandsbyen Auroville i India! :)


Dette er to mystiske armbånd fra Damanhur, som er både fine og virksomme :) De er laget ved hjelp av selfica-teknologien deres.


Nattevandring:

Ruben... er han ikke fin? <3 


Bildene er ikke redigert, og det er heller ikke brukt noe fargefilter ;)


I'm blue, dabadidabadaaa....


Sååå... nå kan dere lure nå, på hvor vi reiste etterpå? ;)

Stikkord:

22 kommentarer

Lina Litheria

12.06.2011 kl.13:16

Fine enhjørningen ^^ Jeg har også noen slike hester. Røkelse har jeg også nok av. Dere ligner litt på Na'vi folket!

I have dreams

12.06.2011 kl.13:28

for en helt fantastisk vakker arkitektur!

dragedøren så jo ut som noe ute av denne verden, men samtidig blir det feil å si det for det finnes jo utrolig mye vakkert i denne verden man faktisk lever i, om man bare ser godt nok etter, og på disse stedene virker det som om folk er mer inspirert.. mer klare til å åpne seg overfor det magiske og det mystiske..

helt utrolig fengslende er det hver gang jeg tar meg en tur inn hit, jeg synes du tar utrolig fine bilder, men samtidig er det motivene dine som alltid fanger meg, det er som du er inne i en annen verden, en verden jeg går og lengter etter selv..

Solgave Spydsdatter

12.06.2011 kl.14:10

Så herlig innlegg, som alltid! Alvenes dal... ! Og åh, som jeg fniste da jeg så Enya! Tjihih. <3 Jeg tror kanskje ryktene stemmer... Charlie har i alle fall ikke tenkt til å avkrefte dem;) Hihih. *klemme på en fantastisk flott blå venninne*

Tonje

12.06.2011 kl.14:41

Så flotte bilder! Så ut som en veldig spennende plass. Nydelig armbånd foresten. :)

arasin

12.06.2011 kl.17:49

herlige bilder :D

Naviana

12.06.2011 kl.23:59

Lina Litheria:

Koselig :) Utrolig hvordan den røkelsen hoper seg opp altså! Hehe, ja, det var litt morsomt å plutselig føles så blå ;)

Kristine

13.06.2011 kl.00:03

Så fine bilder og spesielt den fine boka med fine bildene! :D

Gleder meg til å få vite hvor dere reiste etterpå ^^

°Vinterperle°

13.06.2011 kl.13:51

Å! Så nydelige under de blå lysene! Haha, søt enhjørning! Jeg har en liten en selv, som jeg kjøpte da jeg var på vennetur i Kraków for et par år siden! Men din hadde fint bladmønster på stjerten :P

Naviana

13.06.2011 kl.20:49

I have dreams:

Er glad flere setter pris på vakker og litt sjelfull arkitektur :) Alt handler om å SE ja... da kan selv de gråeste steder bli magiske. Jeg følte en ganske mystisk energi der i nord-Italia, det er mye som har skjedd der oppgjennom årene... også mye mørkt, men likevel så skinner det gamle og lyse igjennom.

Så vennlig sagt av deg... det er jo slik at jeg tar bildene mine med et vanlig lite digitalkamera, og så kan jeg veldig lite om bilderedigering. Så bildene er som de er, men jeg håper de kan gi en ærlig refleksjon av livet mitt... Man ser jo ikke verden slik den er, men som man er ;) Og noe jeg virkelig ønsker, er å kunne skape en bro mot en mer fortryllende, sunn og god verden!

~°Nilenna°~

14.06.2011 kl.00:04

*fnise* For et koselig innlegg, Janne! ^^ Flotte bilder! Jeg blir glad av alle arkitekturbildene dine, da jeg liker slik selv. Mye rart som er bygget, mye fint! Fin drage og fine blå lys. Jeg vil og være en navi! ^^ Du og Ruben er søte sammen <3

Rose

14.06.2011 kl.18:07

Det er så koselig å lese det du skriver, kjære! :) Jeg er en like stor arkitektur-nerd som deg. Synes det er så fint med kunst på bygg.. eller bygg som er kunst. De blå lysene var spennende! Ah, du har opplevd så mye spennende i det siste! :D Håper at været blir fint når du kommer hjem, hvis du ikke allerede er hjemme nå. Jeg synes alt du viser frem her er fint jeg! Bildene du legger ut er like fortryllende fine som alltid! <3 Klem

annettesfoto

15.06.2011 kl.01:50

Så mye nydelig å se, og reiselysten min blir ikke noe mindre av det..:-)

Naviana

15.06.2011 kl.14:32

Solgave Spydsdatter:

Jaa... :) Fikk desverre ikke dratt til alvedalen, de levde ganske avsides og vi hadde ikke så mye tid til overs. Charlie ^^ Hihih... :D Håper han liker hokjønn da... Jeg tror de er omtrent like store, bare at min har rosaglitrende man og snirkelblader på seg.

Naviana

15.06.2011 kl.14:34

My Rakel:

Hihi, takk :) Enhjørning må man ha... Dette er min fineste så langt. Med rosa glitter og bladmønster ja!

Naviana

15.06.2011 kl.15:04

~Nilenna~:

Så koselig av deg :) Du hadde nok blitt en riktig flott na'vi! Jeg lagde meg en na'vi morf en gang, om du har sett den fb? Er ikke så vanskelig. Du og Geir er veldig søte sammen også!

°Vinterperle°

16.06.2011 kl.00:19

Ble skikkelig nysgjerrig på den skinnposen du nevnte i siste kommentaren din på bloggen til Solgave. Har ikke lagt merke til den^^ :)

Naviana

16.06.2011 kl.00:56

My Rakel:

Åhh... hehe. Den er ikke så stor at den vises så veldig godt. Bruker den ikke hver eneste dag, men nesten. For å fortelle litt mer om den, så er den selvlaget, inspirert av en karakter i bokserien "Jordens Barn"... i begynnelsen hadde jeg en bitteliten ting med energi fra alle jeg var glad i inni den, og etterhvert begynte den å inneholde små "tegn" som jeg fant, som små steiner, frø og urter ;) Som betyr noe for meg eller som representerer endringer i livet mitt. Tror da den synes på de fleste bildene av meg... feks i innlegget fra Wien :)

°Vinterperle°

16.06.2011 kl.14:01

Så kult. Betyr det at du bytter ut innholdet? Eller har du bare lagt til mer og mer? :) Da blir den ganske full. Hihi

Naviana

16.06.2011 kl.15:11

My Rakel:

Ja, innholdet byttes ut sånn ganske av seg selv. Føler ofte at det "vil" forskjellige steder, så det passer fint for meg. Noen ting er nye, andre gamle ;)

Ainjali

17.06.2011 kl.17:52

Så fine bilder! Du har virkelig god smak når det gjelder arkitektur og kunst. Har veeldig lyst til å dra til Italia, enda mer nå :) Synes den boken så veldig spennende ut. Enig i at du kler na'vi -looken!

Silje S.

21.06.2011 kl.20:16

Imponert over alle de flotte arkitekturbildene du har tatt. Er fantastisk hva verden kan inneholde bare man tar seg bryet med å "se" ^^ Og så fine dere var i blått lys *ler*

PS: Utrolig vakre og fascinerende armbånd. Fine snirklene <3

Rikke :)

23.06.2011 kl.13:47

Stilige bilder :) Likte armbåndene og det bygget med "organisk formet bygg" eller noe :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits