Mine favorittkunstnere del 1: Josephine Wall

Jeg vil gjerne dedikere et blogginnlegg til min favorittkunstner gjennom alle år... Josephine Wall!
Og med det samme kan jeg jo legge inn en av de vakreste sangene til min favorittmusiker gjennom alle år, Loreena McKennitt... for de passer så bra sammen!

Jeg har utrolig mange favorittkunstnere, men likevel er det ingen som har rørt meg så dypt som Josephine Wall. Bildene hennes resonnerer med min livsessens på en helt spesiell måte... på mange måter føles det som om de reflekterer min bevissthet. Om jeg skulle forsøkt å meddele andre hvordan jeg oppfatter virkeligheten, ville det vært ganske likt som dette. Bildene forteller et budskap som er helt hinsides ordenes verden.

Jospehine Walls drømmende bilder viser vårt indre univers fullt av fantasi og ubegrenset potensiale.... de viser vår guddommelige skaperkraft i praksis, hvordan vi maler vår egen virkelighet og puster liv i vår skapelse. Bildene hjelper oss å huske hvem vi virkelig er! Hvordan vi er ett med alt liv og forbundet med hverandre, og at det ikke egentlig finnes noen adskillelse. Visuell kunst sin virkelige kraft ligger i muligheten til å formidle virkelighetsoppfattelser og perspektiver som andre vanligvis ikke kunne fått innblikk i... Det ytre speiler det indre, vi er en del av en magisk verden som myldrer av liv... til og med liv som få har øyne til å se. Nøkkelen er å kunne se skjønnheten i alt, å rense persepsjonen og la seg forundre av det som ligger hinsides maskene. 


Wood Nymph
Dette bildet har jeg alltid med meg i min nomadetilværelse, og brukte det ofte som avatar i begynnelsen av min tid på internett (ville fremstå som mer anonym på den tiden)... liker det veldig godt. Det avbilder også noen av mine absolutte favorittdyr; hjort/dådyr, hare/kanin og ekorn.. ^^ Og de fine meisene og sommerfuglene...


Tree of Peace
Dette bildet symboliserer så mye håp for fremtiden... Å gjenforenes med naturen og skape en fredfull og bærekraftig verden til beste for alle levende vesener! <3


Spirit of the Elements
Jeg har noen prints av Josephine Wall på veggen min hjemme, blant annet dette, avbildet med det finfine veggteppet/sengeteppet mitt i bakgrunnen :) Bildene hennes er så utrolig fine i stor versjon! Så mange små detaljer å oppleve. Og tenk, hun er 64 år gammel nå..


Lady Galadriel


Dryad and the Treespirit


Forest Friends


Child of the Universe
Barns renhet, godhet, styrke, visdom og ubegrensede kjærlighet...
som finnes i dypet av oss alle :) Våre røtter er i stjernenes uendelige dyp.


Sadness of Gaia 
Mange av bildene formidler et sterkt, kjærlighetsfullt miljøbudskap, det er en veldig klar Gaia-bevissthet, som jeg føler gjenspeiler mine direkte erfaringer. Skyer omslutter Jorden, men hun vet hun må være sterk og tålmodig og stå i vissheten om at menneskene en dag vil forstå. Hun er alltid der for å lytte, beskytte og bringe håp.


The Enchanted Flute
Vår indre fantasi har ubegrenset potensiale. Med våre håp og drømmer skaper vi hele universer...
Alt inne i oss bare venter på å bli brakt ut i live, klart til å manifesteres! 


The Spirit of Flight  - Frihet og selvstendighet!

Vakre bilder, ikke sant? :)

Stikkord:

16 kommentarer

mimose

14.03.2011 kl.19:00

perfekt. greier ikke se meg mett på noen av bildene. og likte det siste veldig, veldig godt :)

Ann

14.03.2011 kl.23:27

Awwww.. Naviana, You Made My Day <3 For noen herlige bilder !! Jeg har tenkt (når jeg får tid) å prøve og male igjen, kansje jeg sku prøvd å male noen av de.... Aldeles Nyyydelige !!! Tusen Takk for å dele så fine bilder ! :-) Ha en koselig uke !

Solgave Spydsdatter

15.03.2011 kl.11:40

Aah saa vakkert kjaere deg. Jeg fikk helt frysninger av kunsten! Saerlig det med treet og efoyen... Store varme klemmer og lys fra Thailand <3 tenker paa deg!

~°Nilenna°~

15.03.2011 kl.16:36

Har sett noen av bildene hennes før. De er uten tvil flotte! ^^ Fin fargebruk. Jeg likte også det nederste bilde godt! :D

Wilwarin

16.03.2011 kl.08:45

O.O *stirre stirre..* så.. vakre! jeg mister litt ordene her.. de.. de.. .. fine! perfekte! et fantastisk budskap er det i dem også.. takk for at du ville dele^^

Og Loreena McKennit er også fantastisk ! gleder meg til å se flere innlegg om dine favorittkunstnere, de er uten tvil fabelaktige :)

~ Camilla Rose ~

16.03.2011 kl.15:35

Hehe, Loreena McKennitt er også min favorittmusiker! :)

Disse bildene er så fantastiske. Jeg er enig i alt det du skriver.. nydelig!

Silje S.

16.03.2011 kl.20:13

Loreena McKennitt <3

For noen utrolig vakre bilder, eg ble helt bergtatt! Fargene, flyten, budskapet, følelsene og ikkje minst varmen.. eg ble sittende i evigheter å studere detaljene, helt oppslukt.. det er som å se virkeligheten gjennom en drøm :)

Naviana

17.03.2011 kl.12:32

Ann:

Bare hyggelig :) Lykke til med malingen!

Naviana

17.03.2011 kl.12:33

Solgave Spydsdatter:

Glad du likte dem ^^ Og takk, mange klemmer tilbake til deg i paradis ;D

Naviana

17.03.2011 kl.12:34

Wilwarin:

Glad du likte dem :) Vi har nok ganske lik smak!

Naviana

17.03.2011 kl.18:28

Silje S.:

Ikke sant! :D <3 *sukke og drømme med glitrende øyne*

Mina

19.03.2011 kl.23:02

Utrolig vakre bilder .. :) Jeg elsker fargerike bilder som man kan se på mange ganger og oppdage noe nytt hver gang..

Line

01.06.2011 kl.09:23

Min favorittkunstner er ogsaa Josephine Wall og jeg elsker musikken til Loreena McKennitt! Jeg trodde jeg var den eneste med denne kombinasjonen! Du inspirerer meg med tolkningene dine av Josephine Wall's bilder! Nydelig! Vi maa ta vare paa jorden vaar og hverandre!

Naviana

01.06.2011 kl.13:36

Line:

Ååh, så utrolig hyggelig at det er flere enn meg som har den kobinasjonen! <3 Og takk... er så enig i det!

Brynhild

14.04.2012 kl.13:23

Det er fint å lese tolkningene dine av Josephine Wall`s bilder. Tror hun selv ville ha likt veldig godt det du skriver.Vi besøkte butikken hennes i Dorseth i fjord sommer (to timers togtur fra London). Hun var selv i butikken og snakket med de besøkende, sammen med sin fantastiske mann Bob. De er utrolig vennlige personer, og hun selv opplevde eg som alveaktig og magisk! Det var utrolig sterkt å være der, eg hadde tårer i øynene hele tide, selv om eg ikke var lei meg eller gråt, var bare så dypt berørt. Anbefaler deg på det sterkeste å dra å besøke henne! Vi kjøpte mye fint i butikken, og i etterkant har vi kjøpt et av hennes orginalmalerier, eg ble som besatt av lengsel etter å eie en av hennes orginaler! Eg opplever at det har healende energier! Vennlig hilsen Brynhild

Naviana

15.04.2012 kl.18:44

Brynhild:
Det er så utrolig fantastisk å høre! Du aner ikke <3 Det hadde vært litt av en drøm å dra dit! Og jeg er så glad i Storbritannia også. Tusen takk for at du delte dette. Hvilket maleri kjøpte dere? Magisk :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits