Vinterlandskap

Det er noen utrolig vakre vinterlandskap å oppleve for tiden... Jeg har benyttet anledningen til å vandre rundt i alt det hvite og vakre mange dager. Jeg tror på å gjøre det beste ut av den verden vi lever i, og akkurat nå er det et landskap av snø, is, kulde og mørke. Jeg ønsker å sette pris på alt som omgir oss, heller enn å stritte i mot. Man kan ha det veldig gøy vinterstid, og dette er noe som er forankret i vår kultur. Det er kanskje ikke så mange som vet det, men jeg liker faktisk å gå på ski, ake, lage snøborger, huler & skulpturer, snurre rundt på skøyter og jeg kjører også snowboard og slalom (men ikke en gang nevn slikt som vm til meg...). Jeg er virkelig i hardtrening i vinter, og jeg merker det fyller meg med ny og positiv energi. Har satt meg som mål å isbade litt i løpet av vinteren, jeg har også sovet noen netter utendørs... det er så vakkert å sove under månen og stjernene, se trekronene vinke til meg høyt der oppe! Puste inn ren, klar, iskald luft... Våkne langt på natt og føle en sterk glede og undring over den intense stjernehimmelen som titter ned på meg... Jeg har det så mye bedre når jeg kan gjøre slikt vinterstid :) Snø er for meg noe gledelig, og jeg liker det uansett mye bedre enn sørpe og is.

Jeg tror også at dette kan være en av de siste virkelig kalde vintrene vi vil oppleve.. så la oss ha det litt gøy med det hvite og kalde ;) Tålmodighet er en dyd, og forandringer vil skje raskt nok...

Men det skal sies at jeg ser utrolig mye frem til våren... den kanskje vakreste tiden av året <3 Selv om det fremdeles er en stund igjen, merker jeg så godt at lyset vender tilbake... mørket letner og jeg stråler tilbake mot solen. I går fløy en kråke over meg med en kvist i nebbet... det får hjertet til å hoppe litt av glede. Om under en måned reiser vi til Italia.. . dette blir første gang jeg reiser sørover om vinteren, men vi skal jo være ved alpene, så ganske kaldt blir det likevel ;)

Det er ikke så ofte jeg har med kamera, men disse bildene er tatt på forskjellige turer i det siste:Lånte mammas skiantrekk for anledningenBare å renne utfor :)Endelige noen solfyllte dager!


Utenfor løyper er det jeg liker best :)


Vindens lek i snøen


På toppen..


<3 <3

Denne bloggen er for folk som liker naturbilder.... ;) 


Har du noe gøy du liker å finne på vinterstid?


Stikkord:

9 kommentarer

Tara Yáviel

04.03.2011 kl.16:20

Utrolig vakre bilder her frøken! =) Jeg for min del er ikke så veldig glad i vinteren, den kunne spart seg til en måned, men noe mer har jeg ikke behov for, hehe. Men er veldig glad i å stå på snowboard og leke i snøen og lage snelykter som lyser opp i vintermørket ;) Jeg hater derimot både VM og skigåing, jeg er like stødig på plankespetaklet som en tobeint labrador på glattisen, og VM forstyrrer både hjemmeroen og arbeidstiden. Det er liksom "lov" å ha VM kjørende på storskjerm på pauserommet på jobb når det først er VM *urk* hehehe.

Gleder meg til å få høre ALT om turen til Italia når dere kommer tilbake, til da får dere kose dere den tiden som er igjen av vinteren <3

Ann

04.03.2011 kl.19:24

Så fine bilder !! :-)) Om vintern liker jeg å gå skiturer, helst utenfor oppkjørte løyper, går helst på en av setrene i nærheten. Også kjører jeg snowboard, ake er gøy, bygge snømann og snølykter :-) Men jeg må innrømme at jeg gleder meg til å gå på fjellturer igjen til våren ja :) Ha en koselig helg da!!

Marina Aurora

04.03.2011 kl.22:16

Utrolige mange vakre bilder, viser virkelig vinteren på sitt beste, jeg liker alle årstidene, men ejg liker ikke at vinteren absolutt må vare så lenge, skulle ikke ha strittet imot jeg heller, men det er vel bare isntiknktet mitt I guess, nå lengter jeg så sinnykt etter våren, og her er det ikke noe snø, virker som våren er litt på vei allerede, det regner og regner her jeg er.

Men det er veldig sant det du sier, alt du skriver her er sant, kunne nesten, nesten ikke vært mer enig. Kjempefine bilder, igjen. Elsker de med solnedgangene.

Naviana

05.03.2011 kl.14:45

pixietrixie:

Jeg vet ikke om særlig mange som liker vinteren egentlig... men jeg personlig tror jo på et mer balansert klima på kloden om ikke så alt for lenge.

Hehe, uff, jeg liker ingen slike konkurranseopplegg jeg... har jeg aldri gjort. Jeg merker lite til det også, men husker at VM var noe som var tillatt å bruke arbeidstiden på... lol.

Jeg skal prøve å fortelle ALT om Italiaturen... hehe. ;D

~°Nilenna°~

07.03.2011 kl.01:55

Fine vinter bilder! <3 *sukk*

Naviana

07.03.2011 kl.11:23

Ann:

Takk for det :) Er glad flere liker det samme! Våren blir bare herlig, gleder meg til å oppleve den i dette vakre fylket...

Naviana

07.03.2011 kl.14:07

Marina:

Er enig i det, ideelt sett så synes jeg vinteren kunne vart i 1-2 måneder, da med passende mengder myk fin puddersnø og en ikke alt for langdryg overgang til vår ;D

Men akkurat i år er det slik som dette, så da prøver jeg å leve med det på best mulig måte :) Håper du får hilse på snøklokkene snart, da!

Wilwarin

07.03.2011 kl.21:30

Utrolig vakre bilder du har tatt! :) Skulle ønske klimaet i mitt strøk var litt mer vinterlig :P her er det bare slaps og sånn irriterende ingenting-årstid akkurat for øyeblikket.. Naturen skulle egentlig ha sovet søtt under et hvitt teppe, men nå ligger den bare der naken og gråbrun stakkars.. jaja, våren er ikke SÅ langt borte da ;) har sett et par snøklokker titte opp mellom det vissne løvet... morsomt å se dette innlegget, for jeg skrev et innlegg om "idealvinteren" nå nettopp :)

Naviana

08.03.2011 kl.11:13

Wilwarin:

Oi, så gøy at du også hadde skrevet et innlegg om vinterglede da :) Jeg skrev ikke så poetisk om hva jeg liker med vinteren, handlet vel mest om hva jeg har gjort i det siste... men jeg er helt enig i det du skriver. Jeg vet også hvordan det er å bo lengre sør på vestlandet, faktisk bodde jeg der i flere år uten å se snø i det hele tatt. Da blir det en veldig lang og tung mørk tid for meg... snøen kommer jo for å kompansere for alt det mørke :) Ser frem til å se snøklokker og nytt liv igjen snart!

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits