Bevisste bloggere

Noen har kanskje lagt merke til et nytt ikon på sidemenyen her inne... Jeg har nemlig tenkt å linkes opp til Grønn og Skjønns bevisste bloggere, fordi jeg synes det er fint at det finnes en oversikt over grønne blogger i Norge, slik at vi kan motivere og inspirere hverandre.

Bevisste bloggere er bloggere som tar bevisste valg i hverdagen. Vi har laget dette ikonet for at bloggere og blogglesere skal bli mer opptatt av miljøvern og økologi.Ved å vise ikonet på din blogg forteller det andre at du bryr deg, du bidrar også til at flere blir bevisste!

Bevisste bloggere bør:
- Være miljøvennlige
- Kjenne til fordeler ved bruk av økologiske produkter
- Velge økologisk så sant det er mulig
- Bidra til å spre det grønne budskapet og inspirere andre

Litt om hvordan jeg er en bevisst blogger:
-For meg er verden en refleksjon av vårt indre... derfor vil jeg gjøre mitt beste i å utvikle meg til et bedre og mer bevisst og våkent menneske med forståelse for alt liv. Jeg erfarer en dyp indre renselsesprosess samtidig som jeg skaper et sunnere ytre liv. Å helbrede seg selv er å helbrede Jorden :) 
-Helt siden jeg flyttet hjemmefra for nærmere 5 år siden har jeg spist så mye økologisk som mulig, dyrket en del mat og urter selv, laget all mat fra bunnen av med gode råvarer og hatt et bevisst kosthold. Jeg er mest opptatt av lavkarbo/steinalderkost, lokal mat, raw food, sukkerfritt, vegetarisk og supermat.
-Husholdningen, renholdsproduktene, hårproduktene, kosmetikken min etc holdes så ren, minimal og økologisk som mulig. Kjemiske produkter er ikke noe jeg ønsker å ha i huset mitt.
-Siden ungdomsskolen har jeg kjøpt klærne mine secondhand. Klær som andre ikke ville ha... ;) Jeg redesigner eller syr klær fra bunnen av, og eier også noen få utvalgte som er kjøpt nye. Det samme gjelder for mange av mine ting og møbler.
-Jeg bruker ikke alkohol, nikotin, kaffe, sukker eller legemidler. Mørke stoffer fra en skitten industri ;)
-Jeg har alltid pleid å gå eller sykle om jeg skal et sted, eller benyttet kollektivtransport for lange avstander. Nå bor vi såpass avsides til at vi har satt i stand en gammel boble som vi ønsker å gjøre elektrisk. Det er imidlertid ikke noe vi har fått gjort helt enda.
-Jeg jobber med å skape bærekraftige harmoniske selvforsynte økologiske samfunn på Jorden... jeg føler meg kallet til å gjenopprette balanse på mange plan. Min kompetanse så langt i den retningen ligger innen permakultur, biodynamikk, forest gardening, økologisk jordbruk og i økende grad elementarverdenen.
-Etter dyptgående livsforandrende hendelser i begynnelsen av ungdomsårene har jeg viet livet mitt til skogen og naturen, og har siden da gjort mitt beste i å spre budskapet mitt til andre og være til inspirasjon. 
-Har eller har hatt medlemskap i Natur & Ungdom, Miljøpartiet De Grønne, Fremtiden i Våre Hender, Permakulturforeningen og Regnskogfondet.

Dette er en helhetlig livsstil som påvirker alle handlingene mine og alle deler av livet mitt. Det gjør livet så mye rikere og bidrar til så mye positivt :)

 

Så jeg oppfordrer dere som ønsker å leve et mer bevisst levesett eller som følger de samme prinsippene å bruke dette ikonet også :)


Jeg forminsket ikonet litt og forandret på fargene så det passer bedre til designet mitt..

2008/09

Er du en bevisst blogger? :)

Stikkord:

5 kommentarer

rosanerd

15.02.2011 kl.15:10

Jeg er ikke så bevisst blogger som jeg ønsker å være, men håper å bedre det fremover nå. Du inspirere meg massevis. :)

~ Camilla Rose ~

17.02.2011 kl.20:42

Så flott. Ja, jeg er nok en bevisst blogger :)

Silje S.

20.02.2011 kl.12:47

Eg er ingen blogger, men absolutt et bevisst menneske! Livsstilen min er jo preget av mye det samme som deg og eg prøver hele tiden å jobbe mot et fullstendig økologisk og bærekraftig levesett, som er bedre for både meg og verden. På mange fronter er eg kommet langt, mens det fortsatt er et stykke å gå på andre.. men eg er på vei ^^ Angående kroppspleie kan eg forresten fortelle at eg ikkje har brukt sjampo på 3 mnd no, og at håret mitt aldri har hatt det bedre enn etter at eg gikk over til natron og eplesider-eddikk. Det er også 3 mnd siden eg sluttet med det eneste legemiddelet eg har brukt: P-pillen. Endelig har eg fått kroppen min tilbake (og kreativiteten!), som nå følger sin naturlige fullmånesyklus <3

Naviana

23.02.2011 kl.01:38

Silje S.:

Så absolutt, min kjære bevisste venn <3 Du er sååå flink! Og tenk at du bruker bakepulver+eddik nå, med så bra resultater. Jeg også følte at jeg fikk kroppen min tilbake da jeg sluttet med pillene... sjelen også kanskje, hehe.

Naviana

24.02.2011 kl.01:01

rosanerd:

Så fint å høre :) Hyggelig med en ny venn her inne... Det blir bare enklere og enklere å leve grønt og bevisst fremover, så vi har mye å se frem til!

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits