Små høsteventyr

Her kommer det egentlig bare bilder fra høstens små ferder som jeg ikke fikk plass til andre steder... når jeg først blogger kommer det mange bilder, og dette er vel i stor grad en bildeblogg. Ofte føler jeg meg bare så målløs over livets forunderligheter... det skjer så mye inni meg, forandringer, omveltninger, innsikter... det føles så stort, og jeg føler bare en sterk ydmykhet og takknemlighet til Universet. Er det ikke bare utrolig intenst, fantastisk og spennende å leve nå? *trekker pusten dypt, og gjør seg klar for nye eventyr* Hvem vet hva som måtte befinne seg bak neste sving?  En ting er sikkert, livet er tøft, men det gir oss ikke større utfordringer enn vi kan takle... selv om vi av og til ikke skjønner det før i ettertid. Og det er så mange gaver som venter på oss, om vi bare kan tåle å vente, eller åpne oss for å motta dem :)


Her så vi faktisk 4 doble regnbuer! Pluss dobbelt så mange som speilet seg i vannet. Jeg hadde aldri sett så mange regnbuer på en gang før, så jeg ble ganske begeistret kan man si ^^ Bildene nedenfor var det Marie- vennen som tok :) Jeg bare lånte dem litt...


:D Denne hysteriske filmen kom jeg over i ettertid. Reaksjonen var ikke så ulik, kanskje? *fnis* Verden trenger mer entusiasme.
http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI


<3
Noen av kantarellene vi fant i høst... selv om jeg kjenner til mange sopparter, så tror jeg kantarell må være min favoritt :)


Oss, bilde tatt av min underfundige venn, oppfinner og lyskriger Vegard ;)


En tur på fjellet igjen :)Dette huset lignet litt på noen av skissene jeg har gjort av det fremtidige huset mitt, faktisk :) Det går i ett med bakken på baksiden, forresten.
Vakre lindetrær
Og en nydelig ask jeg møtte..


Så fant vi et kjempegammelt koselig middelalderhus av stein :)
Om jeg bor her? Nei, men jeg bodde et lignende sted i en drøm en gang ;)
Soppesopp, de obligatoriske fluesoppene ;)
Like ved stedet fra de to bildene over her ligger en liten hytte som Ruben bygget i skogen for lenge siden... det var her vi ble sammen første gang vi møttes for 5 og et halvt år siden ;)

Jeg har mye å være takknemlig for :) 
Mange klemmer til dere alle <3

Har dere hatt en fin høsttid?

Stikkord:

21 kommentarer

Herregud, flotte, flotte bilder! Følte jeg liksom var på stedene nesten, og så vakkert det så ut overalt, naturen er så fantastisk. Og så snat det du skriver. <3

~ Camilla Rose ~

27.11.2010 kl.22:20

Så nydelige bilder! :D

Aranel

27.11.2010 kl.22:47

Kjempefine bilder! Utrolig flott av treet, og nydelig den lille hulen! :D Jakka di ser utrolig god ut, nydelig. :))<3

mimose

28.11.2010 kl.01:00

oie, så fin hulen var *drømme seg bort*

jeg har hatt en veldig fin høsttid, med mye natur (og litt jakt). for en gangs skyld har jeg tatt med meg andre personer i familien og vist dem favorittstedene mine. føler jeg gir mye av meg selv når jeg går tur sammen med andre og forteller om ting jeg har opplevd rundt i skogen min. og tenk, jeg kan faktisk kalle den skogen min, fordi den er det. det er kanskje det fineste som har gått opp for meg i høst. at jeg og besteforeldrene mine eier flere mål skau og myr som jeg kan gå i akkurat når jeg vil. jeg kan tilogmed ligge på tilfeldige fjellknauser og stirre opp i bjørka uten at noen kan si noe fra eller til. en helt fantastisk frihet!

~°Nilenna°~

28.11.2010 kl.02:16

Så nydelige bilder ^^ Å fin mini historie om deg og Ruben...hvor dere ble sammen ^^

Frøydis Sylvestris

28.11.2010 kl.03:06

For nydelig høst du har hatt! ^^

Den Grønnkledde

28.11.2010 kl.17:11

Så mange nydelige bilder. :) Spesielt de fra fjellet, og det huset.. og alle de store trærne.. og det tåketbildet, som så ut som noe Kittelsen kunne malt! Hihi.
Du har øye for gode motiver. :)

Silje S.

29.11.2010 kl.02:15

Utrolig mange vakre bilder <3 Du har en evne å fange sjelen til naturen og stedene du besøker, slik at man bare ved å se på bildene får en følelse av å være der. Og bildene av deg og Ruben er bare herlige, dere er så vakre sammen ^^

Eg har hatt en veldig fin høsttid :) Den har vært ganske travel og eg skulle selvfølgelig ønske eg hadde hatt mer tid til å være utendørs, til å gjøre kreative ting, til å lese andre ting enn pensum osv, men samtidig tror eg dette har vært en av mine beste høster noen sinne. Deler av livet mitt har tatt en ny retning, eg har blitt bedre kjent med meg selv, eg har enda klarere visjoner om drømmene mine og flere av livets puslespillbrikker har falt på plass. Eg er rett og slett lykkelig, og gleder meg til å se hva som kommer rundt neste sving *smile*

Mange klemmer tilbake <3

°Vinterperle°

29.11.2010 kl.23:45

Fantastisk! Du er velsignet. Jeg unner deg flere eventyr og drømmer om å oppleve slike selv. <3

Naviana

30.11.2010 kl.03:17

Enchanted:

Awww, takker så mye for det :) Det føles oppmuntrende å dele bilder når folk på et vis kan ta del i opplevelsen selv! Og stedene på bildene føles sikkert hjemme ut for deg, siden det er i hjemtraktene dine :) Og det er en spesiell energi mellom deg og det stedet du kommer fra, det stedet dine forfedre kommer fra...

Naviana

30.11.2010 kl.03:22

Aranel:

Mange hjertelige takk for det <3 Ja, den jakka fant jeg i en merkelig liten butikk mens jeg gikk på ungdomsskolen, så den har fulgt meg lenge og tjent meg vel, selv om den er litt sliten!

Naviana

30.11.2010 kl.17:52

mimose:

Så fint å høre litt om høsten din også :) Du virker veldig heldig der du lever! Herlig :) Noe jeg på mange måter bare drømmer om, å ha mitt eget land.

Naviana

30.11.2010 kl.17:52

nilennalv:

Hihi, ja... det er en ganske fin historie egentlig.

Naviana

30.11.2010 kl.17:55

Den Grønnkledde:

Takker så mye for det, kjære deg ;D Føler nesten jeg MÅ meddele alt det fine jeg ser av og til...

Naviana

30.11.2010 kl.19:25

Silje S.:

Silje S.:

Takk for de vennlige ordene, de er virkelig motvirende til å fortsette å blogge... :) Det er liksom min måte å ta dere med til steder nå for tiden.

Og ingenting gleder meg mer å høre enn det du skriver her... at du får det stadig bedre, og stoler på drømmene dine. Slik skal det være :D

*klemmer til deg, vakre søster* <3

Naviana

30.11.2010 kl.19:26

My Rakel:

Haha, ja, jeg begynner nesten å tro at jeg er litt velsignet selv *lol* :D

Jeg tar deg gjerne med! Unner deg alt godt :)

~°Nilenna°~

01.12.2010 kl.01:06

Aww <3 Så koselig! Jeg syns Geir og jeg også har så fin historie! Koselig å mimre litt med Geir innimellom. ^^ Ekte kjærlighet er en fin ting!

Naviana

01.12.2010 kl.01:30

nilennalv:

Ååh, det kan jeg tenke meg! Kan du ikke skrive om den en gang? :D

~°Nilenna°~

01.12.2010 kl.01:35

hehe, jo, kanskje det.. en gang ^^ Også kan du gjøre det samme... eller har du kanskje? :)

Naviana

01.12.2010 kl.02:18

nilennalv:

Neeei, jeg har ikke. Jeg kan gjøre det kanskje, om anledningen byr seg en gang? :)

~°Nilenna°~

01.12.2010 kl.02:21

Jupp, da har vi en avtale... en gang... ;p hehe

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits