Skogsvann og lavvoliv

Selv om jeg var ute og basket rundt i nysnøen i natt, betyr ikke det at jeg lar være å fortsette på reisebloggen min fra i sommer ;) Men snøen var sååå nydelig under den gryende fullmånen og de skimrende stjernene!

Da vi var på besøk i Camphill, var vi så heldige å bli vist rundt av Ketevan, en utrolig hyggelig og vakker pike som vi også fikk sove i lavvoen til. Hun bodde i lavvoen med den vesle hunden sin og jobbet i landsbyen. Vi tilbrakte kvelden med å bade i et nydelig skogsvann med en utrolig høy bergvegg på den ene siden, som vi etterpå klatret opp på for å lete etter sopp. Der fant vi årets første kantareller :)
Et av mine veldig mange skogsvannsbad i sommer :) Føler meg så hjemme i slike vann... *nymfe seg rundt i vannet*


Høøyyt! Her prøvde vi å klatre opp for så å stupe uti vannet igjen :) Vi kom ikke så veldig langt akkurat...


Ketevan med fin røssling i håretKveldsflammer i lavvoen

Vi har også en lavvo, men ikke like fin som denne... :)

 

Sommeren min var så full av minner! Vet ikke om det er mulig å oppleve så mye på så kort tid. Det i tillegg til svært begrenset med internettilgang, samt en eldgammel og treg pc gjør bloggingen litt forsinket kan man si ;)

Savner du sommeren?

Jeg gjør ikke det helt enda i alle fall... har så mange inntrykk å bearbeide at jeg ser frem til en mørketid der jeg kan gå mer inn i meg selv.

Stikkord:

5 kommentarer

~°Nilenna°~

21.10.2010 kl.11:51

Du skriver så koselig, Janne! ^^ Liker å lese bloggen din!

Det er veldig koselig at det fremdeles er sommer her inne, mens ute er det snø! *kose seg*

*klem til*

o*Lina Litheria*o

21.10.2010 kl.12:27

Du må nok ha et fantastisk avslappet liv i forhold til de fleste andre. Og jeg forstår virkelig hvorfor dere har valgt dette liv.. Bare jeg hadde styrken til å gjøre det samme :/

Naviana

21.10.2010 kl.13:07

nilennalv:

Hihi, ja, her inne på bloggen min er det sommer. I Janne-land gjør jeg akkurat som jeg vil *fnise* Klem til deg også!

Naviana

21.10.2010 kl.13:16

o*Lina Litheria*o:

Hehe, om livet mitt er avslappet? Jeg prioriterer i alle fall å være med naturen så mye jeg kan, men utover det så må jeg si at det er særdeles tøft og krevende alt arbeidet mitt med å skape en ny type levesett og samfunn, redde verden og transformere meg selv til mitt høyeste potensiale... samtidig som det er dette jeg elsker å gjøre. Men det er vel ingen som mener at livet på Jorden ikke er tøft, for det er det så absolutt! Livet gir oss akkurat så mye at vi så vidt kan tåle det... Men her på bloggen min meddeler jeg stort sett kun gledelige hendelser, for verden trenger ikke mer negativitet. Og bare så det er sagt, jeg elsker livet og den fantastiske muligheten vi har til å bli sterke og utvikle oss her! :)

Jeg tror nok du vil finne styrken til å nå dine høyeste drømmer, Lina :)

Silje S.

21.10.2010 kl.23:42

For et herlig skogsvann ^^

Gleder meg til vi treffes igjen etterhvert, slik at eg kan få høre enda mer om alle de fantastiske tingene dere har opplevd i sommer :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits