Fra storbymas til grønn befrielse

Omsider for første gang klarte jeg å rote meg inn til Oslo. Hadde det ikke vært for at det finnes såpass mange bra mennesker der så hadde jeg nok ikke sett så mye poeng i det... ;) De første dagene tilbrakte vi oppe i skogkanten der, før vi klarte å smyge oss inn til sentrum et par timer en dag. Ellers gikk dagene med til å være med gamle og nye venner, samt at vi dro og besøkte folkemuseet og vikingskipmuseet, noe som var en veldig fin opplevelse. (Bilder av det kommer senere.) 
Jeg har jo vært i noen litt store byer tidligere også, men synes det var interessant å erfare energiene i Oslo...

Uansett hvor jeg er så klarer jeg heldigvis alltid å stikke meg bort i små grønne verdener  :) Det handler om å se skjønnheten i ting.... der mange andre ikke Ser.


På små skogsstier...

...finner man glemte steder med gjenklang fra fortiden.


Der trærne speiler seg


Og mosen er myk og god


Bregnene vokser i overflod


Og tåkedisen smyger seg mellom trærne

~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~


Stooore gamle piletreet som lå der og strakte nytt liv mot Solen
Lasse :)
En haug, en stein og en sirkel av trær...


Tigerliljer.. jeg elsker liljer :)

~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~


Eiketreet trengte en klem... og jeg også :)


Et av de største sneglehusene jeg har sett her til lands


Soppesopp... høsten kommer :)

Stikkord:

4 kommentarer

mimose

19.09.2010 kl.04:36

ååå! *hvile i fine, myke mosen*

Huldra

19.09.2010 kl.21:11

Hm, kanskje surret vi rundt i Oslo på samme tidspunkt. :) Hvilke datoer var dere der? Da jeg var i Oslo for noen dager siden passerte jeg nemlig en som var såå utrolig lik Ruben!
Dumt vi ikke dultet borti hverandre. Hadde vært koselig å hilse på dere!
Var forøvrig på folkemuseet på Bygdøy for første gang selv, for ikke så lenge siden. En aldeles fortryllende plass. De nydelige grønnsaks-/urtehageanleggene med tregjerder og herlig Hobbit-følelse er intet mindre enn magiske. <3 Gleder meg til å se bildene dine derfra! (Selv var jeg visst ikke lur nok til å ta med kamera dit :S )
*Høstklem*

Naviana

20.09.2010 kl.02:38

Huldra:

Vet du, jeg har en enorm "lag" på innleggene mine på denne bloggen, jeg var i Oslo helt i begynnelsen av august. *ler* Jeg har en lang tekst om alt som jeg prøver å få tid til å laste opp, inkludert bilder. Det beste har enda ikke blitt lastet opp, kan man si ;)

Åhh, men ja, folkemuseet var jo kjempefint å få med seg! Det regnet masse den dagen, men hadde det fint for det. Høydepunktet var nok stavkirken, grønnsakshagene og fine gresstak, samt samegammen :)

~ Camilla Rose ~

03.10.2010 kl.15:18

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits