Våren og alt som skjer! (blogginnlegg for mars/april)

Som jeg kommenterte i forrige blogginnlegg har jeg hatt et ganske hektisk liv i det siste, og mye har gått i ett. Jeg har utallige ting å skrive om, men tar meg ikke tid. ;) Så mange nye dører har åpnet seg og så mye ubeskrivelig og forunderlig har skjedd. Det er helt utrolig hvordan ting bare faller på plass etterhvert og så mye av det jeg visualiserer blir til virkelighet. Det er så mange prosesser av forandring og helbredelse som skjer både i meg selv og i den ytre verden. 

Det er ikke ofte jeg meddeler tanker og hendelser her over nett, men ettersom jeg ser dette som den eneste muligheten for å holde andre litt oppdatert over livet mitt kommer jeg til å dele litt. Jeg har kommet til et nytt stadie i livet der det er på tide å realisere drømmene mine i enda større grad enn tidligere, på en mer praktisk og utadgående måte.

Jeg og Ruben har jobbet med et bestemt økoprosjekt i over 4 år, og har arbeidet med å tilegne oss kunnskap og erfaring, ordne det økonomiske og danne nettverk siden det. Det har vært en tøff og utfordrende tid og det kommer vi til å fortsette å leve med, men så lenge vi kan følge drømmene våre vil det likevel være gledelig og spennende. Dette er jo noe vi tror på av hele vårt hjerte og en del av hva vi er her for å gjøre.

Vi har nå tatt skrittet og virkelig tatt spranget ut i Livets elv, så det er ikke rart at mye skjer. Vi åpner opp for alle muligheter, møter og sjanser som dukker opp underveis. Dette er en helt annen måte å leve på, en måte som baserer seg på tillitt til Universet og Livet, på at alt skjer for en grunn og at alt vil dukke opp til riktig tid.

Rent praktisk sett har vi sluttet i alle jobber og sagt opp og flyttet ut av den midlertidige leiligheten. Planen er å etablere en hovedbase på en øy utenfor Molde, hvor vi kommer til å bo i en hytte og jobbe med prosjektet vårt... vi har til og med startet noen små permakulturprosjekter der ute. Mye av tiden vil imidlertid brukes på å reise rundt og lete etter et aktuelt landområde for våre økodrømmer, vårt fremtidige hjem. Vi kommer også til å reise rundt og presentere prosjektet vårt, og besøke andre spennende (øko)prosjekter og mennesker.

Noe annet veldig positivt som skjedde i vinter var at vi fikk pengestøtte fra eu-kommisjonen for å jobbe med økoprosjektet vårt, inkludert bærekraftig utvikling, permakultur, naturlig bygging og alternativ teknologi. Så i løpet av året kommer vi til å samarbeide en del med resten av gruppen for å få til alt dette. Jeg og Ruben har hatt et del- prosjekt det siste halvåret med å pusse og fikse opp en gammel boble, og gjøre den så miljøvennlig som mulig (eget blogg-innlegg kommer). Etter mye hard jobbing er vi snart ferdig, i det minste med del 1. I løpet av den siste uken har vi fått ordnet med førerkort, gjort ferdig bobla inkludert eu-kontroll, pakket ned alt vi eier og sendt det avgårde for oppbevaring... så det siste vi gjorde var å flytte, med en første ordentlig kjøretur med den nye bobla; mens jeg hoppet av flyttelasset på veien for å reise på økolandsbymøter i Slovakia!


Legger ut noen bilder som ble tatt helt i begynnelsen av våren, siden de er de eneste jeg har for hånden:


Årets første hestehov :)


Jeg elsker disse. Helt magiske <3 Hagen var fylt med snøklokker, liljer, og krokuser av alle slag.


Meg som hviler litt midt i alt arbeidet. Livet mitt ser kanskje avslappet ut på bildene, men det stemmer egentlig ikke! ;)


Pusen min, utslått på verandaen :)


Iiihh :D


Vi var en dag ute på eventyr, og fant blant annet disse majestetiske sverdene ;)


De første hvitveisene :) I april en gang... Nå er det fullt av dem!

Stikkord:

8 kommentarer

Hørtes ut som du har holdt på med mye forskjellig i det siste. Veldig spennende ting. Og en øy utenfor Molde ? Hva hetet øya egentlig ? Jeg bor nesten i Molde, nærmere bestemt nabokommunen Fræna. Hørtes forøvrig ut som ett spennende prosjekt, høres ut som en fin og miljjøvennlig livsstil og måte å leve på.. misunner deg vedig for det. Lykke til videre iallfall (:

Vakre bilder også. De sverdene er ikke det et sånt symbol for hvor Olav den helleige falt eller slaget på Stiklestad ?

Naviana

16.05.2010 kl.16:02

Enchanted: Ja, livet er ufattelig spennende må jeg si :)

Bor på Bolsøya for tiden, du vet sikkert hvor det er. Har bodd her i en halv uke nå. Så det er bare å komme på besøk ;) Samboeren min kommer herfra, og han har bodd i Fræna noen år da han var liten tror jeg.

De sverdene er et monument for slaget ved Hafrsfjord (Sverd i Stein), nede på vestlandet. Hvor Harald Hårfagre visstnok samlet Norge til ett rike. Jeg er aldeles ikke nasjonalist og liker generelt ikke symbolismen de sverdene står for, men vet å sette pris på imponerende skulpturer. *fnis*

Solgave Spydsdatter

16.05.2010 kl.18:37

Å, som jeg beundrer prosjektet deres. Gratulerer så mye med pengestøtte, det er jo helt fantastisk! Dere er så flinke:3 Blir spennende å følge det fremover. Jeg blir så glad av å lese at ting går bra for deg. Det er å herlig å kjenne at man er i flyt med universets krefter, og i ett med naturen. Som jeg unner deg det!

Og du er som alltid utrolig vakker. Du har så flott og sunn kropp og et nydelig ansikt, pluss en fantastisk klesstil. Tror jammen jeg er litt forelsket *kniz*

Gleder meg til å lese mer av innleggene du poster. Din er som sagt min absolutte favorittblogg.

Silje S.

18.05.2010 kl.12:45

Som sagt før har eg stor beundring og respekt for prosjektet deres, og støtter det av hele mitt hjerte <3 Håper stadig flere åpner øynene for hva dere prøver å oppnå og viser den samme viljen og entusiasmen. Dere er begge to fantastiske mennesker, som eg er veldig glad for å kunne kalle mine venner ^^ Lykke til med eventyret deres, så gleder eg meg til å følge med på hvordan det går. Og skulle dere være her i traktene igjen er dere hjertelig velkomne til å stikke innom :)

Nyt våren og den kommende sommeren! ^^

PS: Gleder meg til å høre om Slovakia også.

Victoria

19.05.2010 kl.23:34

Åh, er så fint med mennesker som står for noe, og viser det med både handling og ord :)

Huldrepiken/Den Grønnkledde

23.05.2010 kl.17:19

Hurraaa for nytt blogginnlegg! :)
Fantastisk å høre hvordan det går fremover for dere og prosjektet! Gleder meg til å høre mer om disse spennende tingene dere driver med. Jeg så utrolig imponert over dere som våger/klarer å leve livet annerledes og realisere drømmene deres. Du er en enorm inspirasjon, og virkelig en person det er verdt å se opp til! :)
Nyt våren og eventyret!
*Stor klem* =)

Linnea

21.06.2010 kl.09:05

Åh, så vakker du er! Høres nok utrolig dumt ut, men elsker ansiktet ditt :)

Livet på Lyng

19.08.2010 kl.21:00

Hei! Så flott at du fant bloggen vår, slik at jeg også kan følge med på din! Du og Ruben er skikkelige solide forbilder, både for oss og for alle andre som drømmer om et bedre liv. Håper du vil fortsette å skrive, så skal jeg følge med! Lykke til, Janne!
Stor klem fra meg ;).

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits