Reising, perspektiver og helbredelse

Etter noen uker på besøk hos familien min oppe i Trondheim, er jeg tilbake igjen. Det har vært en hektisk tid, og jeg som vanligvis ikke har et sosialt liv har omtrent gått fra det ene møtet til det andre.
Hovedfokuset mitt var å helbrede forholdet til familien min. Ikke av den grunn at vi akkurat har et dårlig forhold, men jeg som de fleste andre sitter med sår fra barndommen, behov som ikke ble møtt, voksne som ikke ser eller forstår... Nå er jeg "voksen" og ser ting fra et annet perspektiv, hvor velmenende alle er, jeg ser så klart hvorfor mennesker gjør som de gjør, og det gjør det enklere for meg å tilgi, gi slipp. For å være en ekte helbreder, må man først helbrede seg selv og sine forhold til omverdenen. Ta ansvar for sitt eget liv og for alt som skjer. Jeg har beveget meg fra å være en skadeskutt, skremt fugl til å lære å åpne meg mer og mer, og føle en sterk kjærlighet til menneskene rundt meg, en fremdeles krevende prosess.
Hva med å bare gi slipp og gi alle en ny sjanse? Smile, le, ha det gøy sammen, se skjønnheten i alle?
Jeg er stolt av å endelig kunne si: Jeg elsker familien min, og alle de nydelige menneskene i livet mitt, mer og mer ubetinget
Min kjære, som er mer fantastisk enn alle de vakreste ordene i universet kan beskrive.
Mine gamle, og nye venner... Min universelle stamme, vi som har kommet hit for å skape sammen <3
Jeg har ledd som et barn sammen med min alzheimersrammede farfar... jeg ser barnet i øynene hans igjen :) Jeg kommer aldri til å glemme hvordan han så meg inn i øyene og sa "Jeg skal aldri glemme deg, Janne... aldri."
Jeg har holdt beskyttende rundt min gamle, bittelille farmor... måtte hun finne styrke i tidene som kommer.
Jeg har vært med min bestefar i ambulansen, og på sykehuset... endelig mot slutten ser jeg mye godhet og kjærlighet i hans øyne. Og jeg har vært hos min fantastiske bestemor som er alt en bestemor skal være.
Åh, og den bittelille eldgamle damen jeg pleide å møte i skogen lever enda. For et flott menneske! Hun hadde til og med en liten gave til meg...
Så tapre alle sammen er. Jeg beundrer dem slik, jeg beundrer dere alle, for å være så sterke og leve her. Jeg vet alt om hvor tøft det kan være...
Jeg har all grunn til å være takknemlig :) Og jeg takker Universet for å stadig føre meg sammen med nye, gode, vakre mennesker... og nye, tøffe utfordringer ;) Jeg skal klare det.
<3 <3 <3
Noen bilder fra tiden som har gått:

Sent på dag, en av mine skogsturer med bestemor.


Et bilde av mammaen min som jeg alltid har likt, fra når hun var på min alder. Hun har vært syk og mye sengeliggende hele livet mitt... Jeg håper fremdeles på at hun kan bli frisk. Skulle egentlig få tak i et bilde av pappaen min også, men det glemte jeg helt av.Hehe, dette er perserkatten til bestemor. Han får meg alltid til å le. Det ene mennesket han liker i hele den store verden er bestemor, selv om jeg er så priviligert at jeg får klappe ham litt.


Jeg og broren min, er han ikke blitt stor? ^^ Han er i alle fall mye høyere enn meg, selv om det kanskje ikke synes på bildene. Han er verdens beste og kosligste bror, selv om han selvsagt har gått meg på nervene i blant.

:)


Måtte jo ha med et tullebilde også ;)

Akedag! Wohoo, det var gøy :D
Vi var på ski enda en dag, og mot kvelden kom vi til dette koslige stedet under en berghylle, som jeg alltid har vært glad i, med utsikt mot et lite skogsvann. Her er det alltid så mange fugler :)


Lys i berget :)

~*Fred og kjærlighet til alle*~
Stikkord:

3 kommentarer

Silje S.

05.02.2010 kl.17:32

Et veldig fint og rørende innlegg, til ettertanke for oss alle...

Kan ikkje si annet enn at eg er veldig glad for at du har hatt en god tid i Trondheim, at du er et fantastisk menneske, og at det varmer hjertet mitt å kunne kalle deg min venn <3

Fred, kjærlighet og helbredelse. Måtte vi kunne skape en slik verden :)

`.´

06.02.2010 kl.16:44

Kjempe fint blogginnlegg! Håper på at du blir mer aktiv på bloggen din for du er skikkelig flinkt til å skrive.

Bra du har hatt det fint! God helg!

Rimfrost

07.02.2010 kl.22:56

Føyer meg til de to andre som har kommentert her: Nydelig innlegg! :)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits