Glittersnø

Glemte visst litt av denne bloggen, men jeg har livskraft i meg :D Den neste tiden kommer jeg nok bare i beste fall til å poste usaklige bilder av snø, is, glitter og stjerner. Jeg befinner meg nemlig i et magisk vinterland, mine gamle hjemtrakter, hvor sneen og frosten dekker alt som et fortryllende, glitrende teppe. Lykke! Ved første anledning måtte jeg ut og undre meg over alt dette vakre, rimfrosten ligger tykk på greinene med små hengende istapper, alt glitrer helt vidunderlig magisk og frosttåken smyger seg rundt trestammene. Det er i slike tider jeg kan se nedover elven, se den og trærne forsvinne i et stort hvitt intet.

I dag var jeg også ute i skogen, og har til og med et par-tre bilder:
Lerketrær <3

Fulgte noen harespor :)

Solnedgang.... rosa <3
I morgen skal jeg... på ski! *glede seg masse* Jeg er sikker på at det blir aldeles nydelig. Jeg elsker å være ute i snølandskap, og er selvsagt godt vant til ski på bena. Jeg går helst utenfor løyper, mellom trærne... Og å vandre rundt i vinterskogen i måneskinn er noe av det aller fineste. Håper jeg er skikkelig godsliten når jeg kommer hjem.
Dette er meg med treskiene mine ^ ^  Bildet er litt gammelt, fra 2004 troor jeg.


Går du på ski?
Stikkord:

3 kommentarer

Solgave Spydsdatter

16.01.2010 kl.22:14

Åh så vakre, vakre bilder! Du er så lik Ronja Røverdatter på det nederste bildet<3 Du har så utrolig kul stil! :3 Jeg kan faktisk ikke gå på ski...tror jeg. Sist gang var jeg 6 år:P haha. Kan stå på snowboard, da. Men det begynner å bli et par år siden jeg stod sist.. hm..

`.´

16.01.2010 kl.23:18

Neimen så søt du er! Nydelige bilder!

Er veldig lenge siden eg har gått på ski no, mange år siden, gjorde det før, når eg var mindre, og så blir du større og alt forandrer seg..

Silje S.

17.01.2010 kl.04:33

Så herlige vinterbilder!^^ Er virkelig fantastisk ute nå, så eventyrlig og vakkert <3 Ser mye likt ut her i dalen vår, og vi prøver å nyte vinteren fult ut mens vi kan. Her om dagen gikk vi inn i skogen og kom over noen revespor, som vi deretter fulgte langt avgårde hovedsaklig krabbende på alle fire *ler* Og i morgen skal vi gå på ski innover skogen! :D Selv er eg veldig glad i å gå på ski, noe eg har gjort mye opp gjennom årene, men min kjære samboer har så godt som aldri gått på ski, så blir spennende ned bakkene i morgen *ler* Gleder meg:)

God tur på ski! Så håper eg du får flere nydelige vinterdager i hjemlige trakter^^

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits