Inspirasjonstavle

Dette er en stooor korketavle der jeg har stiftet fast noen av mine mange inspirerende bilder. Den var stort sett ferdig i vår, men så pakket jeg den ned med flyttelasset. Nå har jeg endelig fått festet på de siste bildene :)

Ser ikke bort i fra at jeg kommer til å bytte ut noen bilder etterhvert, men akkurat nå er jeg ganske fornøyd. Den ser selvsagt mye bedre ut i virkeligheten, og er veldig fin å ha for å minne meg på målene og drømmene mine. 

Jeg anbefaler alle å gjøre noe lignende, ikke nødvendigvis på samme måte, men å omgi seg med inspirasjon og kraftfull symbolikk kan være et skritt på veien til å manifistere det livet dere ønsker. Sterke nok visjoner er allerede virkelige, å mestre denne kunsten av visualisering er å mestre selve Livet! 

Mye av det jeg har visualisert meg har på forbløffende vis skjedd, og det raskere enn jeg hadde våget å håpe på. Mer skjer for hver dag. Jeg er utrolig takknemlig for alt og alle som er i livet mitt :) Føler meg så spent på hva som vil skje videre.

Og litt nærmere:
img58517

Hvordan omgir du deg med inspirasjon?

Stikkord:

5 kommentarer

Solgave Spydsdatter

13.12.2009 kl.23:00

Tavla di var nydelig. Virkelig! Jeg lar meg inspirere på litt samme måten, jeg samler på bilder som inspirerer meg og limer dem inn i ei bok som jeg har. Masse forskjellige farger og stemninger som jeg drar frem når inspirasjonen må få et lite spark. Tror det er viktig å visualisere seg det man ønsker seg i livet. Litt sånn The Secret-aktig. *smile* Føler det er noe jeg må bli litt flinkere til i hverdagen.. Så fort å glemme å være takknemlig, etc. Men nå har du inspirert meg til å huske bedre på det. Takk <3

Naviana

14.12.2009 kl.03:20

Solgave Spydsdatter:

Glad du likte den :) Den er litt inspirert av fremtidsvisjonene mine for Jorda som en helhet, men dette er jo min verden... og den er like virkelig som noe annet ;)

Kan si meg enig i at den er litt Secret- aktig. Skjønt dette er noe jeg egentlig har gjort hele livet :)

Slik som deg, alle har vi våre måter å finne styrke på.

Det er så utrolig viktig å inspirere seg selv, se målene klart og sikte mot stjernene.

Silje S.

23.12.2009 kl.20:04

Utrolig fin inspirasjonstavle! :D Kjenner både inspirasjonen og godfølelsen strømme på når eg ser den. Så masse fine bilder.. En flott måte å visualisere drømmene på:)

°Vinterperle°

27.07.2012 kl.13:09

Hihi, litt som tumblr, bare mer virkelihetsnært! :D Kjempefint og inspirerende!

Naviana

01.08.2012 kl.14:48

°Vinterperle°:
Heheh, ja, jeg har drevet med tumblr lenge før det ble oppfunnet *fnis* ;)

Skriv en ny kommentar

, Trondheim

Et lite skogsvesen som er her for den grønne jorda og for vår fremtid på denne vakre planeten, på søken etter glemt visdom og alt det forunderlige og magiske som er her og nå. Kontakt: hvitveispike@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer


Lenker


bloglovin
hits